Η FIFA ενημέρωσε επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
Επίσημη η ενημέρωση της FIFA προς τον ΕΟΚΑΝ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Λήξη συναγερμού και επισήμως σήμανε η FIFA μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που ήθελαν Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή να βρίσκεται θετικός σε απαγορευμένη ουσία.
Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε πως η FIFA απάντησε επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας ανδρών.
Η ενημέρωση του ΕΟΚΑΝ αναφέρει: «Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Υπενθυμίζουμε πως η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ό,τι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA».
Το «κοιτάξτε μας» του Μακρόν, το άδειασμα της Σδούκου στον Άδωνι και το μήνυμα Ανδρουλάκη με την επιλογή Βαρδακαστάνη
Ένοπλη επίθεση κατά Τραμπ στην Ουάσινγκτον: Όταν η αμερικανική καθημερινότητα «χτυπά» την πόρτα της ελίτ
Φυγή προς τα εμπρός επιχειρεί η κυβέρνηση: Σε ποιους τρεις τομείς ρίχνει το βάρος
Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη: Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες Ιράν - ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





