Στον Λευκό Πύργο με ανοιχτό πούλμαν για να πανηγυρίσει τον τίτλο με τους οπαδούς του ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ!
Το πάρτι συνεχίζεται στη ΘεσσαλονίκηΤο πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τους πρωταθλητές να κατευθύνονται στον Λευκό Πύργο με ανοιχτό λεωφορείο.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνώρισαν μυθική αποθέωση έξω από το γήπεδο της Τούμπας, αφού με δυσκολία κατάφεραν να ανέβουν στο ανοιχτό πούλμαν που θα τους μεταφέρει στο σύμβολο της Θεσσαλονίκης.
Ένας από τους πρωταγωνιστές των πανηγυρισμών ήταν και ο Τάισον, με τον Βραζιλιάνο που στο Χαριλάου σημείωσε ένα πρωταθληματικό γκολ να το ρίχνει στον χορό.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Νέα παράταση και με μερική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές και διασώστες ΕΚΑΒ από το 2027
Ρίχνει «βόμβα» στο μπάσκετ ο Άρης: Οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος σαλάτας
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας - Ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




