Τελικός Conference League: Στο πλευρό της Φιορεντίνα ο ιδιοκτήτης της, Ρόκο Κομίσο
Ο Ιταλοαμερικανός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των «βιόλα» έφθασε στην Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με την παρουσία και του ιδιοκτήτη της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Conference League ανάμεσα στους «βιόλα» και τον Ολυμπιακό.
Ο Ιταλοαμερικανός δισεκατομμυριούχος θα βρεθεί και εκείνος στις κερκίδες του γηπέδου της OPAP Arena και με την παρουσία του θα στηρίξει και εκείνος από τη μεριά του τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο και τους ποδοσφαιριστές του στον μεγάλο τελικό.
Να σημειωθεί πως ο Ρόκο Κομίσο θα βρεθεί και στο σημερινό καθιερωμένο δείπνο της UEFA με τους δύο φιναλίστ. Αύριο (28/5) θα μεταβεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για το μεγάλο ματς, παρακολουθώντας το παρέα με μέλη της οικογένειάς του.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



