
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης για την Δώρα Γκουντούρα με το… σπαθί της!
Η 27χρονη πρωταθλήτρια επικράτησε με 15-3 της Καναδής, Πάμελα Μπριντ΄Αμούρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Καναδή Πάμελα Μπριντ' Αμούρ δεν άφησε η Δώρα Γκουντούρα, η οποία με 15-3 πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τη φάση των «16» στη σπάθη γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.
Η Ελληνίδα ξιφομάχος «καθάρισε» από νωρίς την αναμέτρηση κατακτώντας τους πρώτους 12 πόντους του αγώνα!
Πλέον, η Γκουντούρα, που είναι Νο.6 του ταμπλό, θα κληθεί σε λίγες ώρες (16:00) να αντιμετωπίσει την Γαλλίδα, Σεσίλια Μπερνέρ (Νο. 11 του ταμπλό) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του αγωνίσματος!
Η σπάθη Γυναικών θα ολοκληρωθεί σήμερα με τον τελικό να διεξάγεται στις 22:45.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Αντουανέτες» και «Ροβεσπιέροι» α λα ελληνικά: Συνεχίζεται η... «γαλλική» κόντρα κυβέρνησης - ΕΛ.Α.Σ.
Μηχανικοί ΤΕΕ: Πώς θα δοθεί λύση στο «έμφραγμα» της Αττικής - Οι προτάσεις για σχολεία, Κηφισό και ωράρια
Απίστευτη καταγγελία μητέρας στη Χαλκιδική: Θρησκευτικό κήρυγμα... κατά του Halloween σε σχολείο
Ο CEO της Ryanair προειδοποιεί: Έρχεται η μεγαλύτερη αύξηση όλων των εποχών στις τιμές των εισιτηρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


