Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συναγερμός στο Παρίσι για μεγάλη καταιγίδα το απόγευμα – Κίνδυνος αναβολής διεξαγωγής πολλών αγωνισμάτων
Οι καταιγίδες απειλούν τη διεξαγωγή πολλών αγωνισμάτων στο Παρίσι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μετεωρολογικός συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι έπειτα από την προειδοποίηση της γαλλικής μετεωρολογικής υπηρεσίας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες μετά τις 18:00 το απόγευμα στη γαλλική πρωτεύουσα, θέτοντας σε κίνδυνο τη διεξαγωγή πολλών αγώνων που διεξάγονται σε ανοιχτούς χώρους ή στάδια.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της Meteo France, τα έντονα φαινόμενα μπορούν να φέρουν «βροχοπτώσεις περίπου 20 έως 40 χιλιοστών σε λιγότερο από μία ώρα» με τις επιπτώσεις να είναι τοπικές και να διαρκούν περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα.
Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες θα αναγκάσουν ενδεχομένως τους διοργανωτές να αναβάλουν μια σειρά από κορυφαίες αναμετρήσεις στο τένις, το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, το χόκεϊ και το μπιτς βόλεϊ.
Αλλά ίσως ακόμη περισσότερο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι μια μεγάλη νεροποντή μπορεί να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την καταλληλότητα των υδάτων του Σηκουάνα να φιλοξενήσουν τη διεξαγωγή ολυμπιακών αθλημάτων.
Αναβλήθηκε το τρίαθλο λόγω της ποιότητας του νερού του Σηκουάνα
Νωρίτερα, αναβλήθηκε το τρίαθλο ανδρών, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα το πρωί λόγω της ποιότητας του νερού στον Σηκουάνα από τις βροχοπτώσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου. Η απόφαση ελήφθη στις 3:30 τα ξημερώματα, ενώ το αγώνισμα επαναπρογραμμτίστηκε για αύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου, στις 10:45 π.μ., αμέσως μετά το αγώνισμα των γυναικών (8 π.μ.).
Οι αυριανοί αγώνες θα γίνουν «υπό την προϋπόθεση ότι οι επόμενες δοκιμές -που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη το πρωί- θα πληρούν τα πρότυπα ορίων κολυμβητικής ικανότητας που έχει θέσει το Παγκόσμιο Τρίαθλο», διευκρίνισαν σε κοινή δήλωση το «Παρίσι 2024» και η Διεθνής Ομοσπονδία Τριάθλου.
Ποιοι σκοτώνουν την πανίδα στον Γράμμο και την Δαδιά;
Ο σκελετός του Ντ’Αρτανιάν: Η σφαίρα, το νόμισμα και το DNA φωτίζουν το μυστήριο του Μάαστριχτ
Γιατί οι ΗΠΑ (νομίζουν) ότι κερδίζουν τις μάχες αλλά τελικά χάνουν τον πόλεμο
Απάτες στον ΕΦΚΑ: Ο «αόρατος διαχειριστής» του ενός εκατομμυρίου - Πώς δρούσε με τις έξι εταιρείες-φαντάσματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




