• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συνελήφθη 45χρονη που έκλεβε άτομα με αναπηρία προσποιούμενη οικιακή βοηθό - Πάνω από 23.000 ευρώ η λεία τηςΕπιστροφή ενοικίου: Καταβλήθηκαν 8,9 εκατ. ευρώ σε 39,3 χιλιάδες δικαιούχους - Οι επόμενες πληρωμέςΚυβερνητικές πηγές για Τραμπ και F-35: «Ο νόμος των ΗΠΑ τα απαγορεύει στην Τουρκία όσο διατηρεί τους S-400»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.08.2024 20:12
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Είμαι πολύ στενοχωρημένη»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αλλαγή ώρας στον τελικό της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ

Άλλαξε ώρα ο τελικός της Κατερίνας Στεφανίδη στο αγώνισμα του επί κοντώ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Eurokinissi
Eurokinissi

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισε να τροποποιήσει το πρόγραμμα του τελικού του άλματος επί κοντώ γυναικών λόγω της συμμετοχής περισσότερων απ' το προβλεπόμενο αλτριών.

Υπό κανονικές συνθήκες στον τελικό θα συμμετείχαν 12 αθλήτριες, όμως η World Athletics αποφάσισε να δώσει το εισιτήριο σε 20 απ' τις 30 που συμμετείχαν στον προκριματικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 06.08.2024 19:11
«Πάμε να ανέβουμε στο βάθρο»: Το προφητικό μήνυμα του Ντουπλάντις στον Καραλή, παραμονές του τελικού στο επι κοντώ

Αναμεσά τους ήταν βεβαίως η Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη, όπως και η πρωτάρα σε Ολυμπιακούς. Αριάδνη Αδαμοπούλου, η οποία όμως τραυματίστηκε και αποσύρθηκε. Η World Athletics που είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό του προγράμματος, μετέφερε κατά 45 λεπτά νωρίτερα τον τελικό του επί κοντώ. Το αγώνισμα θα αρχίσει στις 19.15 ώρα Ελλάδας (μετάδοση από την ΕΡΤ2), με τη συμμετοχή 19 αθλητριών, που θα κληθούν να ξεκινήσουν τον αγώνα τους στα 4,40 μέτρα.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη»

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου», τόνισε η Αδαμοπούλου σε ανάρτησή της στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υγεία | 06.08.2024 15:27 
«Τοξικό περιβάλλον»: Γιατί ο Σηκουάνας βλάπτει σοβαρά την υγεία των αθλητών – Καθηγητής εξηγεί τους κινδύνους

Στο κείμενό της η επικοντίστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα αγωνιστεί δίπλα στην Κατερίνα Στεφανίδη.

«Εχθές ακόμα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη μου ολυμπιακή συμμετοχή! Κατά την διάρκεια του προκριματικού στην πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!» έγραψε η αθλήτρια.

View this post on Instagram

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Μια μέρα σαν σήμερα ουδέν αξιόλογο συνέβη στον Κόσμο, απλά περιμένοντας την επόμενη χρονιά χάθηκε ένα τέταρτο του αιώνα…

Πολιτική Ανασκόπηση 2025: Μια χρονιά με σκάνδαλα, σφοδρές αντιπαραθέσεις, αβεβαιότητα και κυρίαρχη την «γκρίζα ζώνη»

Τεχνητή νοημοσύνη: Ποιες αλλαγές θα φέρει το 2026 - Τα επαγγέλματα που θα πληγούν, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν

Η αποτυχία του Μαξίμου με τα μπλόκα, το “Plan B” με πρόστιμα και δικαστήρια και ο λόγος για το «όχι» του Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ολυμπιακοί Αγώνες
  • Παρίσι 2024
  • ειδήσεις τώρα
  • ειδήσεις
  • Κατερίνα Στεφανίδη
  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024
  • Παρίσι
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr