Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αλλαγή ώρας στον τελικό της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ
Άλλαξε ώρα ο τελικός της Κατερίνας Στεφανίδη στο αγώνισμα του επί κοντώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισε να τροποποιήσει το πρόγραμμα του τελικού του άλματος επί κοντώ γυναικών λόγω της συμμετοχής περισσότερων απ' το προβλεπόμενο αλτριών.
Υπό κανονικές συνθήκες στον τελικό θα συμμετείχαν 12 αθλήτριες, όμως η World Athletics αποφάσισε να δώσει το εισιτήριο σε 20 απ' τις 30 που συμμετείχαν στον προκριματικό.
Αναμεσά τους ήταν βεβαίως η Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη, όπως και η πρωτάρα σε Ολυμπιακούς. Αριάδνη Αδαμοπούλου, η οποία όμως τραυματίστηκε και αποσύρθηκε. Η World Athletics που είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό του προγράμματος, μετέφερε κατά 45 λεπτά νωρίτερα τον τελικό του επί κοντώ. Το αγώνισμα θα αρχίσει στις 19.15 ώρα Ελλάδας (μετάδοση από την ΕΡΤ2), με τη συμμετοχή 19 αθλητριών, που θα κληθούν να ξεκινήσουν τον αγώνα τους στα 4,40 μέτρα.
«Είμαι πολύ στενοχωρημένη»
«Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου», τόνισε η Αδαμοπούλου σε ανάρτησή της στα social media.
Στο κείμενό της η επικοντίστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα αγωνιστεί δίπλα στην Κατερίνα Στεφανίδη.
«Εχθές ακόμα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη μου ολυμπιακή συμμετοχή! Κατά την διάρκεια του προκριματικού στην πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!» έγραψε η αθλήτρια.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




