Νόα - ΑΕΚ: Αδιανόητο γκολ δέχθηκε η Ένωση απ' τον αντίπαλο τερματοφύλακα που σκόραρε απ' την περιοχή του!
Μεγάλη ευθύνη για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα απίστευτο γκολ δέχθηκε η ΑΕΚ απ' την αρμενική Νόα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.
Στο 67', κι ενώ το σκορ ήταν 1-1, o Τσαντσάρεβιτς -γκολκίπερ των γηπεδούχων- εκτέλεσε ένα ελεύθερο απ' την περιοχή του. Το σουτ ήταν δυνατό, ο αέρας έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην μπάλα, που έσκασε έξω απ' την περιοχή, πέρασε πάνω απ' τον Στρακόσα, ο οποίος βρισκόταν εκτός θέσης, και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.
Ένα αδιανόητο γκολ που σπάνια βλέπουμε στο ποδόσφαιρο!
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




