
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έμεινε εκτός ρεπεσάζ η Μαρία Πρεβολαράκη
Η Πρεβολαράκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η ελπίδα της Μαρίας Πρεβολαράκη για συμμετοχή στα ρεπεσάζ της πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έσβησε. Η Ανίκα Βέντλε ηττήθηκε στον ημιτελικό των 53κ. γεγονός που θέτει οριστικό νοκ άουτ την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Η 32χρονη Πρεβολαράκη μετά την ήττα της από την Bέντλε στη φάση των «16», περίμενε η Γερμανίδα να πάει μέχρι τον τελικό της κατηγορίας, προκειμένου να έχει την ευκαιρία μέσω του ρεπεσάζ ώστε να παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο. Όμως η Βέντλε ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Λουσία Γκούζμαν από το Εκουαδόρ με 10-0, αποτέλεσμα που σήμανε αυτόματα την ολοκλήρωση της παρουσίας της Πρεβολαράκη στους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της.
Η Πρεβολαράκη δήλωσε ότι πήρε μέρος για τελευταία φορά στην καριέρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Φοροδιαφυγή - «μαμούθ» άνω των 17 εκατ. ευρώ: Δήλωνε άστεγη αλλά ζούσε σε βίλα με πισίνα
Το πακέτο της ΔΕΘ, η αντιπολίτευση και η Κυριακή των εκλογών: Τα 5+1 μηνύματα Μητσοτάκη
Ιταλία: 43χρονος άνδρας πέθανε κατά τη διάρκεια αστυνομικής σύλληψης - Φώναζε επανειλημμένα «βοήθεια»
«Καμίνι» η χώρα: Πού ξεπέρασε τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος - Έρχονται πιο δύσκολες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


