Σάλος στην Τουρκία λόγω χειρονομίας του Αταμάν - Απολογήθηκε ο κόουτς του Παναθηναϊκού αλλά η Φενέρ αποσύρει τους παίκτες της απ' την Εθνική
Ο Αταμάν έδειξε το σκορ του αγώνα της Γαλατά με τη Φενέρ και προκάλεσε αντιδράσεις στην Τουρκία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία λόγω μιας χειρονομίας που έκανε ο Εργκίν Αταμάν! Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Τουρκίας μετά το τέλος του φιλικού των Πρασίνων με τη Γαλατάσαραϊ κι ενώ αποθεωνόταν απ' τους φίλους της τουρκικής ομάδας, σχημάτισε με τα δάχτυλά του το σκορ (3-1) του πρόσφατου ποδοσφαιρικού ντέρμπι, όπου η Γαλατά νίκησε άνετα με 3-1 τη Φενερμπαχτσέ.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Φενέρ που με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν θα στέλνει παίκτες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας όσο παραμένει ομοσπονδιακός τεχνικός ο Αταμάν.
Ο Εργκίν Αταμάν έσπευσε άμεσα να απολογηθεί για την κίνησή που έκανε, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη διοίκηση της Φενέρ που ουσιαστικά επιζητεί την απομάκρυνση του Αταμάν καθώς αποσύρει απ' την Εθνική Τουρκίας τους παίκτες της.
Η αντίδραση της Φενέρ
«Η συμπεριφορά του ομοσπονδιακού προπονητή στις 24 Σεπτεμβρίου, μετά τον αγώνα του συλλόγου στον οποίο εργάζεται, είναι γνωστή σε όλους. Αυτός ο άνθρωπος έχει αποδείξει τον χαρακτήρα του και η στάση του είναι εντελώς αντίθετη σε σχέση με το κύρος και την αξιοπρέπεια που πρέπει να χαρακτηρίζει τον προπονητή της Εθνικής Τουρκίας.
Η Εθνική είναι η ομάδα μας. Κάθε άνθρωπος που αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας πρέπει να γνωρίζει τα δεδομένα και να είναι υπεύθυνος με τη συμπεριφορά του. Αυτή η ενέργεια αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε, προς το κύρος του προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, ακόμη και προς τη χώρα μας. Αγνοούμε τη συγγνώμη του! Αυτό το άτομο ξεπέρασε τα όριά του. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι αποφασίσαμε να μην στείλουμε αθλητές στην Εθνική Ανδρών κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση αυτή, η οποία απαιτεί απαραίτητες ιδιότητες όπως σεβασμός και αμεροληψία» ανέφερε η Φενέρ.
Η απολογία του Αταμάν
Προηγήθηκε η απολογία του Αταμάν, ο οποίος τόνισε: «Χθες το βράδυ, μετά το φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ, έκανα τον κλασικό πανηγυρισμό μου με τις γροθιές προς τους φιλάθλους. Στη συνέχεια, αυθόρμητα, έκανα τη χειρονομία "3-1" που αναπαράχθηκε στον Τύπο. Κάνοντας την παραπάνω χειρονομία, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να στοχοποιήσω ή να προσβάλω κανέναν!
Είμαι ένας προπονητής ο οποίος, σε κάθε ευκαιρία, εκφράζω τον σεβασμό μου προς τη Φενέρμπαχτσε. Την ίδια στιγμή, είμαι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους στο γήπεδο. Αντιλαμβάνομαι την αναστάτωση που προκάλεσε η ενέργειά μου προς τη Φενέρμπαχτσε. Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου για την αντίληψη που δημιουργήθηκε δίχως την πρόθεσή μου. Με έναν τρόπο που ποτέ δεν επιθυμούσα. Απολογούμαι σε όλη την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε που προσέβαλα λόγω του περιστατικού».
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



