• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Κλιμάκωση ή διάλογος; Στη Νίκαια οι κρίσιμες αποφάσεις μετά το κάλεσμα Μητσοτάκη για συνάντησηΑσύλληπτη τραγωδία στο Τέξας: 15χρονος ξεκλήρισε την οικογένεια της κοπέλας του επειδή τον χώρισεΠέθανε ο Peter Greene: Νεκρός στα 60 του ο κακός των «Pulp Fiction» και «Μάσκας»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   17.04.2019 11:25
Αντώνης Τσακαλέας
Αντώνης Τσακαλέας

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Πάµε να τελειώσουµε...»

Ενας βαθµός στην Τούµπα και η απονοµή θα γίνει στην έδρα του ΠΑΟΚ µετά το µατς µε τον Λεβαδειακό

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ πριν από το µατς-ορόσηµο µε τον Λεβαδειακό έγινε χθες, µε τους «ασπρόµαυρους» να βάζουν πλώρη για τη νίκη που θα σηµαίνει την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιλαµβάνεται πως η πικρή γεύση που άφησε η αναµέτρηση µε τη Λάρισα, σε συνδυασµό µε τον σοβαρό τραυµατισµό του Αντελίνο Βιεϊρίνια, δεν θα πρέπει να µείνει για πολύ και τη θέση της θα πρέπει να πάρει η αποφασιστικότητα για την επισφράγιση της προσπάθειας που έγινε ώστε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί από το -2 µε το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν, στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αγωνιστική προετοιµασία ξεκινά µε µία από τις αγαπηµένες ατάκες του Λουτσέσκου: «Πάµε να τελειώσουµε τη δουλειά...».

Ο τεχνικός των «ασπρόµαυρων» ήταν ο πρώτος που µετά το τέλος της αναµέτρησης µε τη Λάρισα έβαλε στο «τραπέζι» αυτήν τη φράση, όταν µίλησε χθες στους παίκτες και τους την υπενθύµισε. Η λίστα των τραυµατιών έχει γεµίσει µε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, καθώς σε αυτή βρίσκονται οι Ζοσέ Μαουρίσιο και Αντελίνο Βιεϊρίνια που αγωνίστηκαν σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήµατος στα οποία ήταν στη 18άδα, οι Πόντους Βέρνµπλουµ και Πέντρο Ενρίκε που δεν αγωνίστηκαν σε δύο από τους αγώνες που ήταν στη 18άδα (11 συµµετοχές σε 13 αγώνες ο Σουηδός, 6 συµµετοχές σε 8 αγώνες ο Βραζιλιάνος) και ο Οµάρ Ελ Καντουρί µε 17 συµµετοχές σε 21 αγώνες εντός 18άδας. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρέθηκε χθες στη Νέα Μεσηµβρία και ξεκίνησε θεραπείες για να υποχωρήσει η φλεγµονή στο τραύµα του, ώστε να καθοριστεί η στιγµή της επέµβασης για την αποκατάσταση του χιαστού και του έσω πλάγιου συνδέσµου.

Ο Τσούµπα Ακποµ, που απουσίασε από την αναµέτρηση µε τη Λάρισα, προπονήθηκε χθες κανονικά. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν χάσει από τον Λεβαδειακό, το τρόπαιο του πρωταθλητή θα απονεµηθεί στον «∆ικέφαλο του Βορρά» µετά την απόφαση που πάρθηκε στο χθεσινό διοικητικό συµβούλιο της Super league, κατόπιν αιτήµατος του ΠΑΟΚ. Το καταστατικό αναφέρει πως σε περίπτωση που µια οµάδα κατακτήσει µαθηµατικά τον τίτλο πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, η απονοµή µπορεί να γίνει την επόµενη αγωνιστική της µαθηµατικής κατάκτησης. Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, οι ιθύνοντες των «ασπρόµαυρων» εντείνουν τις διεργασίες προκειµένου µε θετικό για τον ΠΑΟΚ αποτέλεσµα να στηθεί µια µεγάλη γιορτή, που θα κορυφωθεί µε την απονοµή του τροπαίου στους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε ακόμη

Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!

Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους

Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο

«Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
  • Ραζβάν Λουτσέσκου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr