Κύπελλο Ελλάδας: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά ο Αστέρας με άνετη νίκη επί του Πανιώνιου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε και στον δεύτερο προημιτελικό τον Πανιώνιο με 2-0 και με συνολικό σκορ 4-0, πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα, όπου θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ (έχει νικήσει 5-0 την Παναχαϊκή στον α’ προημιτελικό) για μία θέση στον τελικό.
Η ομάδα της Τρίπολης τελείωσε με την πρόκριση με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’ από σέντρα του Χουχούμη, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Κρεσπί πέτυχε το 1-0. Στο 65’ ο Αλάγκμπε πήδηξε για την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδας της Τρίπολης, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ξεγέλασε τον Σκαφίδα που έκανε άστοχη έξοδο, ο Καστάνιο πίεσε τον Εγκουέμ κι ο παίκτης του Πανιωνίου άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0.
Αστέρας Τρίπολης: Τσιντώτας, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (63' Μπαρτόλο), Ρεγκίς Κρεσπί (73' Μακέντα), Γκονθάλεθ (63' Αλάγκμπε), Τζανδάρης (80' Καλλαντζή), Τζίμας, Οκό (63' Καλτσάς).
Πανιώνιος: Σκαφίδας, Βενάρδος, Πρίφτι (72' Γιάκοβλεφ), Πότσι, Ενγκουέμ, Τζόρνοματς (73' Γροντής), Χρούστινετς, Γκίνι, Στούπης (86' Αλεξανδράκης), Τσερίσεφ (62' Κολοβός), Φελίσιο (62' Γεμιστός).
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




