Κύπελλο Ελλάδας: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά ο Αστέρας με άνετη νίκη επί του Πανιώνιου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε και στον δεύτερο προημιτελικό τον Πανιώνιο με 2-0 και με συνολικό σκορ 4-0, πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα, όπου θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ (έχει νικήσει 5-0 την Παναχαϊκή στον α’ προημιτελικό) για μία θέση στον τελικό.
Η ομάδα της Τρίπολης τελείωσε με την πρόκριση με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’ από σέντρα του Χουχούμη, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Κρεσπί πέτυχε το 1-0. Στο 65’ ο Αλάγκμπε πήδηξε για την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδας της Τρίπολης, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ξεγέλασε τον Σκαφίδα που έκανε άστοχη έξοδο, ο Καστάνιο πίεσε τον Εγκουέμ κι ο παίκτης του Πανιωνίου άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0.
Αστέρας Τρίπολης: Τσιντώτας, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (63' Μπαρτόλο), Ρεγκίς Κρεσπί (73' Μακέντα), Γκονθάλεθ (63' Αλάγκμπε), Τζανδάρης (80' Καλλαντζή), Τζίμας, Οκό (63' Καλτσάς).
Πανιώνιος: Σκαφίδας, Βενάρδος, Πρίφτι (72' Γιάκοβλεφ), Πότσι, Ενγκουέμ, Τζόρνοματς (73' Γροντής), Χρούστινετς, Γκίνι, Στούπης (86' Αλεξανδράκης), Τσερίσεφ (62' Κολοβός), Φελίσιο (62' Γεμιστός).
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



