Σάλος στη Λάτσιο: Απολύθηκε ο εκπαιδευτής του αετού της ομάδας - Έκανε προσθετική πέους κι έδειξε το αποτέλεσμα στα social media
Απίθανο περιστατικό στη Λάτσιο μετά από ακατάλληλο βίντεο που δημοσίευσε έπειτα από ανδρολογική χειρουργική επέμβαση ο Χουάν Μπερναμπέ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε αναζήτηση αετού και εκπαιδευτή είναι η Λάτσιο. Η γνωστή μασκότ της ιταλικής ομάδας, με το όνομα Ολίμπια, δεν θα είναι πια διαθέσιμη για να εμφανίζεται στο Ολίμπικο λόγω της απόλυσης του εκπαιδευτή της, Χουάν Μπερναμπέ.
Ο 56χρονος απολύθηκε λόγω ακατάλληλου βίντεο που δημοσίευσε στα social media, όπου φαίνεται το πέος του μετά από ανδρολογική χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
«Η συνείδησή μου είναι καθαρή»
Ο Ισπανός ερωτώμενος για το αν μετάνιωσε που δημοσίευσε το περιβόητο βίντεο, απάντησε ότι «το έβαλα στο προσωπικό μου προφίλ, η συνείδησή μου είναι καθαρή». Φυσικά μετά την ανάρτηση του βίντεο υπήρξε σάλος στα social media και η διοίκηση της Λάτσιο ενημέρωσε ότι σταματά άμεσα τη συνεργασία της με τον Μπερναμπέ, ο οποίος έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο λόγω των ακροδεξιών του πεποιθήσεων. «Θαυμάζω τον Μουσολίνι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




