Μίμης Δομάζος: Το σπαρακτικό μήνυμα του Τότη Φυλακούρη
«Κλαίω αυτή τη στιγμή»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φανερά συγκινημένος ο Τότης Φυλακούρης μίλησε για τον Μίμη Δομάζο και την απώλεια του "στρατηγού" του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 83 ετών.
«Κλαίω αυτή τη στιγμή. Υποσχέθηκε στον θεό ότι θα έπαιζε την παράταση αλλά δεν άντεξε. Ήταν χαλύβδινος, από τους μεγαλύτερους άσους του ελληνικού ποδοσφαίρου» είπε αρχικά ο Τότης Φυλακούρης.
Αναφερόμενος στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα ο Τότης Φυλακούρης τόνισε: «από τα πρώτα βήματα στάθηκε δίπλα μου, τον είχα σαν τον μεγαλύτερο αδελφό μου».
«Ήρθε ολόκληρος Πούσκας και καθόταν προσοχή σε αυτά που έλεγε ο Δομάζος. Μπαίναμε στο γήπεδο με τη Ρεάλ και μας έλεγε “εγώ είμαι εδώ θα τους κερδίσουμε”. Μου έλεγε προχώρα μικρέ, ήμασταν μαζί από 16 ετών» συμπλήρωσε ο Τότης Φυλακούρης για τον Μίμη Δομάζο.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, «μηνύματα» Καραμανλή- Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




