
Εμμανουήλ Καραλής: Πέμπτο συνεχόμενο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6,02 μ.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε την εκπληκτική του πορεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Εμμανουήλ Καραλής εντυπωσίασε στο μίτινγκ All Star Perche στο Κλερμόν-Φεράν, ξεπερνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 6,02 μ. και καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε την εκπληκτική του πορεία κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ για πέμπτη συνεχόμενη φορά εφέτος! Το πιο πρόσφατο που είχε καταγράψει ήταν την περασμένη εβδομάδα με 6,01 μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.
Ο Καραλής ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 5,65 μ., συνέχισε περνώντας τα 5,85 μ. και στη συνέχεια τα 5,91 μ. με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια, πέρασε με την πρώτη και τα 6,02 μ. για να σημειώσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ.
Ο Καραλής με τα 6,02μ. έπιασε στη 14η θέση της λίστας με τις κορυφαίες επιδόσεις όλων των εποχών τον θρυλικό Ρώσο, Ροντιόν Γκαταούλιν και τον Πολωνό, Πιοτρ Λίσεκ.
«Με το που έπιασε το τηλέφωνο του μπάνιου τελείωσε»: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του 17χρονου
Μαγικές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου - Εκατομμύρια μάτια στραμμένα στον ουρανό
Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
«Σίγουρα δεν είσαι πλέον παρθένος»: Καθηγήτρια Χημείας έκανε σεξ 30 φορές με μαθητή της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


