Εμμανουήλ Καραλής: Πέμπτο συνεχόμενο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6,02 μ.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε την εκπληκτική του πορεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Εμμανουήλ Καραλής εντυπωσίασε στο μίτινγκ All Star Perche στο Κλερμόν-Φεράν, ξεπερνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 6,02 μ. και καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε την εκπληκτική του πορεία κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ για πέμπτη συνεχόμενη φορά εφέτος! Το πιο πρόσφατο που είχε καταγράψει ήταν την περασμένη εβδομάδα με 6,01 μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.
Ο Καραλής ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 5,65 μ., συνέχισε περνώντας τα 5,85 μ. και στη συνέχεια τα 5,91 μ. με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια, πέρασε με την πρώτη και τα 6,02 μ. για να σημειώσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ.
Ο Καραλής με τα 6,02μ. έπιασε στη 14η θέση της λίστας με τις κορυφαίες επιδόσεις όλων των εποχών τον θρυλικό Ρώσο, Ροντιόν Γκαταούλιν και τον Πολωνό, Πιοτρ Λίσεκ.
Έξι νεκροί από σοκαριστική σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στη Βραζιλία - Μεταξύ των θυμάτων ο διάσημος τραγουδιστής Oliver Tree
Συναγερμός στο Τέξας: Επέστρεψε το «ανθρωποφάγο» παράσιτο μετά από δεκαετίες
10/10 ούτε ο νικητής του «Εκατομμυριούχου»: Αν κάνεις πάνω από 8/10 στο πιο δύσκολο κουίζ του Μουντιάλ είσαι διάνοια
Απέραντη θλίψη για τον μικρό Γιαννάκη: Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη έξι ετών με τον καρκίνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




