NBA: Με «ιπτάμενο» Γιάννη οι Μπακς πήραν εκδίκηση από τους Πέισερς
Πήραν το προβάδισμα για την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το πάθημα έγινε μάθημα για τους Μπακς, που λίγες ημέρες μετά την ήττα από τους Πέισερς στην εκπνοή, πήραν... εκδίκηση διαλύοντας τους αντιπάλους τους με 126-119
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα «Ελάφια» δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που με μυθική εμφάνιση ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 34 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής, προτού αποβληθεί με έξι φάουλ.
Αυτή η νίκη ήταν μεγάλη σημασίας για τους Μπακς, αφού πήραν το προβάδισμα για την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στο πιθανότατο ματσάρισμα με τους 5ους Πέισερς, στον πρώτο γύρο των playoffs.
Still gonna hang this poster. pic.twitter.com/q7I9iIELrM
— Milwaukee Bucks (@Bucks) March 16, 2025
Το ματς
Οι Μπακς μπήκαν αγριεμένοι στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 38-30 στην λήξη της πρώτης περιόδου, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα πέντε πόντων (65-60).
Στο τρίτο δωδεκάλεπτο τα «Ελάφια» κυριάρχησαν και με επί μέρους 35-22 εκτόξευσαν την διαφορά στο +18 (100-82), κάτι που τους επέτρεψε να κάνουν διαχείριση στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, επιτρέποντας στους Πέισερς απλά να μειώσουν στο σκορ.
Με αυτή τη νίκη οι Μπακς ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 38-28 και έμειναν μόνοι στην 4η θέση, αφού έριξαν τους Πέισερς στο 37-29, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για επικές μάχες στον πρώτο γύρο των playoffs.
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



