Τέλος εποχής για τον Τσάβι - Αποσύρεται από την ενεργό δράση
Μάλιστα μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της Αλ Σαντ στο Champions League της Ασίας και στο Κύπελλο του Κατάρ θα αφοσιωθεί στο νέο του ρόλο στην προπονητική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Τσάβι μετά το τέλος του πρωταθλήματος του Κατάρ ανακοίνωσε ότι στο τέλος της χρονιάς αποσύρεται από την ενεργό δράση. Μάλιστα μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της Αλ Σαντ στο Champions League της Ασίας και στο Κύπελλο του Κατάρ θα αφοσιωθεί στο νέο του ρόλο στην προπονητική.
«Ανυπομονώ τι μου επιφυλάσσει το μέλλον ως προπονητής», αποκάλυψε ο Τσάβι με προσωπική του επιστολή, που δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ της Ντόχα. «Ήταν προνόμιο να παίζω ποδόσφαιρο ως τα 39 μου. Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως παίκτης. Η φιλοσοφία μου ως προπονητής αντικατοπτρίζει το στυλ που εξελίχθηκε για πολλά χρόνια υπό την επιρροή του Κρόιφ και της Μασία. Λατρεύω τις ομάδες που παίρνουν την πρωτοβουλία, που παίζουν επιθετικά και θέλουν να μας επιστρέψουν την έννοια αυτού που αγαπήσαμε από παιδιά: του ποδοσφαίρου κατοχής», αναφέρει ένα απόσπασμα της επιστολής του.
Θρίλερ στου Ζωγράφου: Βρέθηκαν δύο πτώματα γυναικών - Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν «χτισμένη»
Η ιστορία στο Ιράν επαναλαμβάνεται 80 χρόνια μετά: Η «μετωπική» ΗΠΑ-ΕΣΣΔ το 1946 και η παρέμβαση Στάλιν με φόντο το πετρέλαιο
«Σώστε το σπίτι μας»: Αυτές είναι οι εντυπωσιακότερες φωτογραφίες άγριας ζωής
Όταν τα κάναμε εμείς αυτά... Στην Ιαπωνία διοργανώνουν «ράλι» με καρέκλες γραφείου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




