Περνάει σε νέα εποχή ο Ατρόμητος: Πήρε έγκριση από την ΕΕΑ η αγορά της ΠΑΕ απ' τον Χαγιά Χασίν
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι ο άνθρωπος που θα «τρέξει» την ομάδα για λογαριασμό του Αγγλοαλγερινού επιχειρηματία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ατρόμητος αλλάζει οριστικά σελίδα καθώς εισέρχεται σε νέα εποχή. Ο Γιώργος Σπανός αποχωρεί απ' την ΠΑΕ έπειτα από δύο δεκαετίες και ο σύλλογος του Περιστερίου αλλάζει ιδιοκτησία.
Ο Χαγιά Χασίν πήρε έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αγορά του 94% των μετοχών της ΠΑΕ. Ο φάκελος που είχε κατατεθεί τις προηγούμενες ημέρες εγκρίθηκε κάτι που σηματοδοτεί το τέλος της εποχής Σπανού, που έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αλγερινό επενδυτή, ο οποίος έχει ως στενό συνεργάτη τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ αλλά και του Ατρόμητου, Ραφίκ Τζιμπούρ ήταν ο άνθρωπος που κίνησε τα νήματα για την ολοκλήρωση του deal. Με δεδομένο ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ, η αλλαγή ιδιοκτησίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα ο Τζιμπούρ θα είναι εκείνος, ο οποίος θα «τρέξει» την ομάδα.
Ο Χαγιά Χασίν είναι Αγγλοαλγερινός φαρμακοβιομήχανος, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αγγλία. Κατά πληροφορίες η συμφωνία των δύο πλευρών είναι περίπου στα 5 εκατ. ευρώ.
«Η αμυντική διάταξη της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη»: Η αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ στις τουρκικές προκλήσεις για τους Patriot στην Κάρπαθο
Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο
Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
«Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




