Θρήνος στην Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο 6χρονος γιος του Ουλράιχ
Έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Μπάγερν Μονάχου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 6χρονος γιος του Σβεν Ουλράιχ, Λεν.
Ο 36χρονος τερματοφύλακας ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου του γιου του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι το παιδί του έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες, λόγω σοβαρής ασθένειας.
Ο Ουλράιχ, που βρίσκεται στην Μπάγερν την τελευταία δεκαετία, ζήτησε από τον κόσμο και τα ΜΜΕ να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη περίοδο κα να δείξουν διακριτικότητα.
Η ανάρτηση του Ουλράιχ
«Με βαθιά θλίψη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σήμερα ότι ο γιος μας Λεν απεβίωσε πριν από λίγες εβδομάδες, ύστερα από μακρά και σοβαρή ασθένεια.
Η απόφαση να το ανακοινώσουμε δημόσια μας είναι αφάνταστα δύσκολη, ωστόσο είναι για εμάς ως οικογένεια ένα σημαντικό βήμα, ώστε να δημιουργηθεί σαφήνεια τόσο στον περίγυρό μας όσο και στο ευρύτερο κοινό. Μαζί με την κόρη μας προσπαθούμε τώρα, βήμα βήμα, να επιστρέψουμε στη ζωή.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ απευθύνουμε στις οικογένειες, στους φίλους και στην Μπάγερν Μονάχου για τη διακριτικότητα και τη μεγάλη υποστήριξη τους τους τελευταίους μήνες, αυτό σημαίνει πάρα πολλά για εμάς.
Παρακαλούμε το κοινό και τα ΜΜΕ να δείξουν κατανόηση και σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας. Παρακαλούμε ευγενικά να μην γίνουν περαιτέρω ερωτήσεις ή αιτήματα για δηλώσεις.
Λίζα & Σβεν»
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



