Άνετη και κυριαρχική η Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της La Liga
H πρωταθλήτρια Ισπανίας επικράτησε 3-0 στην έδρα της Μαγιόρκα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ραφίνια, Τόρες, και Γιαμάλ οδήγησαν την Μπαρτσελόνα σε επιβλητική εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μαγιόρκα στην πρεμιέρα της LaLiga.
Στο πρώτο ματς προς την υπεράσπιση του τίτλου τους, οι Μπλαουγκράνα είδαν τον Ραφίνια ν' ανοίγει το σκορ 7' μετά από ασίστ του Γιαμάλ. Στο 23ο λεπτό, ο Φεράν Τόρες με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Λεονάρντο Ρομάν και στο 90+4' ο Γιαμάλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πάντως η Μαγιόρκα έπαιζε με εννέα παίκτες απ' το 39'(!) λόγω αποβολής του Μορλάνες και του Μουρίκι!
Προηγουμένως, η Βιγιαρεάλ μπήκε με το... δεξί στη σεζόν της LaLiga επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας της Οβιέδο με γκολ των Έτα Εγιόνγκ (29΄) και Γκεγί (36΄). Η αυλαία της σεζόν 2025-26 στη LaLiga άνοιξε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να νικά με 3-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Ο Ντε Φρούτος ήταν σκόρερ και δημιουργός για τους νικητές, ενώ μοιραίος αποδείχτηκε ο γκολκίπερ Πάουλο Γκατσανίγκα για τους ηττημένους.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, «μηνύματα» Καραμανλή- Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




