Εθνική Ομάδα: Χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Σλούκα και Μήτογλου απέναντι στην Ιταλία
Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει στην διάθεσή του 13 παίκτες
Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για το τουρνουά «Ακρόπολις», με τους Κώστα Σλούκα, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντίνο Μήτογλου να μένουν εκτός.
Η Ελλάδα θα κοντραριστεί με την Ιταλία για το τουρνουά «Ακρόπολις» (20:00, ΕΡΤ News). Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει στην διάθεσή του 13 παίκτες, καθώς τρεις θα μείνουν εκτός.
Πιο συγκεκριμένα, οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Σλούκας και Ντίνος Μήτογλου δεν θα αγωνιστούν στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά που διεξάγεται στο Telekom Center.
Με 13 διαθέσιμους παίκτες θα αντιμετωπίσει απόψε (20.00, ΕΡΤ News) η Εθνική Aνδρών την Ιταλία στο τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις. Εκτός δράσης θα μείνουν οι Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο & Ντίνος Μήτογλου#ITAGRE#EuroBasket #MakeYourMark #PantaDipla #HellasBasketball 🏀🇬🇷
— HellenicBF (@HellenicBF) August 22, 2025
Τι λέει ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας - «Είναι ψύχραιμος»
Κακούσης για υπόθεση Παναγόπουλου: Τέλος μέχρι νεωτέρας από τη δημοσιογραφία - «Νόμιμες οι συναλλαγές μου»
Εφιάλτης με κρυφή κάμερα: «Κάναμε σεξ σε ξενοδοχείο και μάθαμε πως μας παρακολούθησαν χιλιάδες άτομα»
Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




