Επεισόδια οπαδών της ΑΕΚ με ΜΑΤ: 12 προσαγωγές - Αποκλειστικές εικόνες
Το ethnos.gr κατέγραψε εικόνες από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της ΑΕΚ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε δώδεκα προσαγωές οπαδών της ΑΕΚ προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στην οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφια. Νωρίτερα, περίπου 80 μηχανάκια με οπαδούς της «Ενωσης» συνεπλάκησαν με ΜΑΤ στην Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης και για μερικά λεπτά οι γύρω δρόμοι μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης. Το ethnos.gr βρέθηκε στο σημείο, λίγο μετά τα γεγονότα, και κατέγραψε εικόνες από το συμβάν.
Κι όλα αυτά, μία ημέρα πριν από τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στο ΟΑΚΑ μπροστά σε... 1000 θεατές των δύο ομάδων.
Για τους 240 καλεσμένους φιλάθλους, οι οποίοι θα πάρουν τις προσκλήσεις από τους δύο φιναλίστ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (σ.σ.: 120 έκαστος), θα διατεθούν 3.000 αστυνομικοί! Μάλιστα, θα έρθουν και διμοιρίες από την επαρχία (!) για να συνδράμουν το έργο των εντός λεκανοπεδίου μονάδων... Στην σύσκεψη ασφαλείας, αποφασίστηκε να δοθούν 120 προσκλήσεις στις δύο ΠΑΕ, από 100 στους ποδοσφαιριστές των δύο «δικεφάλων», ενώ η ΕΠΟ θα διαθέσει 600 προσκλήσεις.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




