Λευτέρης Πετρούνιας: Ξανά «παρών» σε τελικό Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ο «άρχοντας των κρίκων»!
Θα διεκδικήσει το πέμπτο μετάλλιο σε Παγκόσμιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι παρών σε ακόμα ένα μεγάλο γεγονός της ενόργανης γυμναστικής. Ο «άρχοντας των κρίκων» εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής, που διεξάγεται στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, συνεχίζοντας να γράφει τη δική του χρυσή ιστορία στο άθλημα.
Ο 34χρονος Ολυμπιονίκης συγκέντρωσε 14.366 βαθμούς με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, τερματίζοντας πρώτος στο γκρουπ του και περνώντας στον τελικό με την πέμπτη καλύτερη συνολική βαθμολογία στο αγώνισμα των κρίκων. Ο τελικός των κρίκων είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (24/10).
Ο Πετρούνιας προκρίνεται σε τελικό Παγκόσμιου για έβδομη φορά στην καριέρα του! Εκεί θα διεκδικήσει το πέμπτο του μετάλλιο στη διοργάνωση, έχοντας ήδη κατακτήσει τρία χρυσά (2015, 2017, 2018) και ένα αργυρό (2023).
Οι αντίπαλοι του Πετρούνια
Την καλύτερη βαθμολογία στα προκριματικά κατέλαβε ο Κινέζος Σίνγκγιου Λαν, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021, ο οποίος συγκέντρωσε 14.766 βαθμούς.
- Σίνγκγιου Λαν (Κίνα) – 14.766 (5.900)
- Ντονέλ Γουίτεμπουργκ (ΗΠΑ) – 14.700 (6.000)
- Μπόχεγκ Ζανγκ (Κίνα) – 14.600 (5.500)
- Αντέμ Ασίλ (Τουρκία) – 14.466 (5.700)
- Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) – 14.366 (5.700)
- Χάρι Χέπγουορθ (Μ. Βρετανία) – 14.366 (5.800)
- Γκλεν Σουέλ (Βέλγιο) – 14.333 (5.800)
- Κάιο Σόουζα (Βραζιλία) – 14.333 (5.700)
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



