Τέλος ο Γιάννης Παπαδημητρίου απ' τον Παναθηναϊκό
Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους μετά από δυόμισι χρόνια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι δομικές αλλαγές συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό. Μετά έλευση του Φράνκο Μπαλντίνι σε ρόλο συμβούλου του Γιάννη Αλαφούζου και την οριστική συμφωνία με τον Ράφα Μπενίτεθ για τον πάγκο της ομάδας, οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Γιάννη Παπαδημητρίου.
Έπειτα από δυόμισι χρόνια, οι δυο πλευρές χώρισαν καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Έλληνα τεχνικό διευθυντή, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση ενός Κυπέλλου με το Τριφύλλι αλλά η θητεία του δεν συνοδεύτηκε και με την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Στα 2,5 χρόνια της θητείας του στη θέση του τεχνικού διευθυντή εργάστηκε με ζήλο, έχοντας σταθερή κατεύθυνση την ενίσχυση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, με γνώμονα τα συμφέροντα της ομάδας. Επί των ημερών του το Τριφύλλι κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας το 2024, και παράλληλα η ομάδα επανήλθε σε σταθερή βάση στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Γιάννη Παπαδημητρίου στο επόμενο βήμα του» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



