• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Τουλάχιστον 24 νεκροί και 73 τραυματίεςΚόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι: Σε εξέλιξη η κατάσβεση - Ήχησε 112 στην περιοχήΗ νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η ΑθήναΏρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   13.11.2025 23:50 
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Euroleague: Mε τρομερή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός άλωσε την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Πράσινοι κυριάρχησαν στη Μαδρίτη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ για 40 λεπτά ο Παναθηναϊκός άλωσε την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Πράσινοι μετά τη μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη που πραγματοποίησαν στις αρχές της εβδομάδας στο Παρίσι επί της Παρί, κυριάρχησαν και απέναντι στη Βασίλισσα με 87-77 για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 13.11.2025 20:49 
Χατζόπουλος: «Δεν μου έχει ζητηθεί να είμαι στην επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ»
Αθλητισμός | 13.11.2025 21:08
Κίναν Έβανς: Το πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό του - «Η ζωή δεν είναι δίκαιη και δεν θα είναι ποτέ»

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε δύο νίκες που συνιστούν δήλωση για το μέλλον αλλά και για τις δυνατότητες που έχει το Τριφύλλι. Έπειτα από μια δύσκολη περίοδο, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και πήρε εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι Πράσινοι απέδειξαν πως όταν οι γκαρντ τους είναι σε καλή μέρα μπορούν να κερδίσουν σε κάθε γήπεδο της Ευρώπης. Και κάπως έτσι, «σφράγισαν» το 2 στα 2 στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

To Tριφύλλι, που αναχώρησε για τη Γαλλία με ρεκόρ 5-4 και ανησυχία για την εικόνα των τελευταίων αγώνων, ανέβηκε πλέον στο 7-4 και... έδειξε τα δόντια του. Οι Πράσινοι είχαν άρτιο πλάνο, τους «κοντούς» σε μεγάλη μέρα και τον Κένεθ Φαρίντ να φωνάζει ξανά «παρών». Αντιθέτως, η Ρεάλ του Σέρτζιο Σκαριόλο υποχώρησε στο 5-6.

Για να έρθει το σπουδαίο πέρασμα απ' τη Μαδρίτη χρειάστηκε η κορυφαία εμφάνιση του Τι Τζέι Σορτς με τα πράσινα. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε τη μπάλα στα χέρια του, ένιωσε «ζεστός» από νωρίς και «έγραψε» τα νούμερα που είχε στην Παρί (19 πόντοι με 6/11 σουτ και 6/7 βολές, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ και μόλις 1 λάθος σε 31'). Ταυτόχρονα, ο Κώστας Σλούκας ήταν εντυπωσιακός και... ψυχωμένος, για να οδηγήσει το Τριφύλλι στη νίκη (15 πόντοι με 6/11 εντός πεδιάς, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος). Μάλιστα, οι Σορτς - Σλούκας συνυπήρξαν για ώρα στο παρκέ, κάνοντας ασύλληπτα πράγματα.

MANIMAL IS HERE TO STAY 😤

Kenneth Faried posterizes Tavares 🔥🔥#MotorolaMagicMoment @Moto I @Paobcgr pic.twitter.com/djYuWF7mUf

— EuroLeague (@EuroLeague) November 13, 2025

Από εκεί και πέρα, ο Φαρίντ ήταν κυρίαρχος -και- κόντρα στον Έντι Ταβάρες. Ο Manimal είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για άλλη μια φορά. Ανέβηκε ο Τζέντι Όσμαν (13 πόντοι με 4/8 σουτ), έπαιξε άμυνα για... όλους και «καθάρισε» τα ριμπάουντ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (5 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Θετικός και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος σε 13'42'' συμμετοχής (7 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σέρτζιο Σκαριόλο): Λάιλς 7 (1), Αμπάλντε 8 (2), Καμπάτσο 4, Οκέκε 3 (1), Χεζόνια 5 (1), Μαλεντόν 6, Ντεκ 4, Γκαρούμπα, Ταβάρες 20, Γιουλ, Φελίζ 16 (2), Λεν 4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Σορτς 19 (1), Οσμάν 13 (3), Σλούκας 15 (1), Ρογκαβόπουλος 7 (1), Σαμοντούροβ, Γκραντ, Ναν 8 (2), Φαρίντ 16, Ερνανγκόμεθ 5 (1), Μήτογλου 4.

Διαβάστε ακόμη

Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς

Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη

«Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες

Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Euroleague
  • Ρεαλ Μαδρίτης
  • Παναθηναϊκός
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr