• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο ΜαϊάμιΑνυποχώρητοι οι αγρότες : Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεωνΓαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 26χρονο που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούςΕφιάλτης για 15χρονη στο Ηράκλειο: Άνδρας δημοσίευσε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της
δημοφιλές τώρα: Οργή Ελλήνων της Γερμανίας: Αν τα παιδιά μας δε μαθαίνουν ελληνικά πώς θα επιστρέψουν;
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   20.12.2025 21:00
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Αρης - Περιστέρι 81-76 παρ. (71-71 κ.α.)

GBL: Με ορεξάτους Χολμς και Σορτς ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ηρακλή

Οπαδοί και των δύο ομάδων βρέθηκαν στις εξέδρες - Στην παράταση λύγισε ο Άρης το Περιστέρι

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Ο Χολμς επέτρεψε και πατούσε καλά, ο Σορτς έκανε γεμάτο ματς και ο Παναθηναϊκός νίκησε 97-82 τον εξαιρετικό Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που έκλεψαν την παράσταση οι οπαδοί των δύο ομάδων! Για πρώτη φορά μετά χρόνια σε επίπεδο Stoiximan Greek Basketball League βρέθηκαν στην εξέδρα οπαδοί και των δύο ομάδων καθώς πέραν των 10.000 φίλων του Τριφυλλιού, στο ΟΑΚΑ ήταν και 300 οπαδοί του Γηραιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 20.12.2025 18:15
GBL: Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Πανιώνιο με Μέλβιν και Μπέβερλι! Πέρασε δύσκολα απ' τη Μύκονο η ΑΕΚ

Από εκεί και πέρα, ο Εργκίν Αταμάν έδωσε ανάσες και προστάτευσε τους Κέντρικ Ναν και Κώστα Σλούκα ενόψει Κάουνας, άφησε εκτός και τον Όμερ Γιούρτσεβεν, αλλά είδε τον Χολμς να μπαίνει φορτσάτος στην αγωνιστική δράση και να δίνει μία ακόμα λύση στο «5».

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία πολύ δύσκολη κι απαιτητική βδομάδα μετά τα ματς με Φενέρμπαχτσε και Χάποελ Τελ Αβίβ, έκανε το 3/3 και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση της Τρίτης (23/12, 20:00) κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Αταμάν ήταν οι Ρίσον Χολμς (8/10 διπ.) και Τι Τζέι Σορτς (9/12 διπ., 7 ασ.), που είχαν από 19 πόντους, με τον Τζέριαν Γκραντ να προσθέτει άλλους 13 (5/6 διπ., 8 ασ.) και τους Νίκο Ρογκαβόπουλο (3/5 διπ., 2/5 τριπ.) και Τζέντι Όσμαν να έχουν από 12.

Από την πλευρά του Ηρακλή, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση, κορυφαίος ήταν ο Ράιτ Φόρμαν με 20 πόντους (4/7 διπ., 4/4 τριπ.), Κάιλ Φόστερ να προσθέτει άλλους 15 (3/3 διπ., 2/5 τριπ.). Στους 11 οι Ντι Τζέι Φάντερμπεργκ και Λανς Ουέρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Ρογκαβόπουλος 12 (2), Γκραντ 13, Τολιόπουλος, Φαρίντ, Ερνανγκόμεθ 14 (3), Σορτς 19, Καλαϊτζάκης 4, Όσμαν 12 (2), Χολμς 19, Σαμοντούροβ, Κουζέλογλου, Μήτογλου 4.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ζόραν Λούκιτς): Φάντερμπερκ 11, Ράιτ-Φορμαν 20 (4), Μωραΐτης 3 (1), Γουέρ 11, Σίλας 8 (2), Φόστερ 15 (2), Σμιθ 8, Τσιακμάς 3 (1), Καμπουρίδης, Έλντερ-Ντέιβις 3 (1)

Αρης - Περιστέρι 81-76 παρ. (71-71 κ.α.)

Ο Άρης χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να κρατήσει αλώβητο το «σπίτι» του για την 11η αγωνιστική της Greek Basketball League, απέναντι στο Περιστέρι. Οι Κίτρινοι κέρδισαν με 81-76 (κ.α. 71-71), αποτέλεσμα που τους έδωσε την πέμπτη νίκης του στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για τον Άρη ήταν ο Αμίν Νουά, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 27 πόντους, με 5/8 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 κοψίματα. Έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων είχε το Περιστέρι, περισσότερους από τους οποίους πέτυχε ο Σι Τζέι Χάρις (13 πόντοι, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα).

ΑΡΗΣ (Ίγκορ Μίλιτσιτς): Μήτρου-Λονγκ 13 (3), Τζόουνς 4 (), Νουά 27 (5), Πουλιανίτης , Γκιουζέλης, Μποχωρίδης , Ίνοκ 8 (1) , Χαρέλ 4, Άντζουσιτς 10 (2) , Κουλμπόκα 3 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Νίκολς 11 (3), Καρντένας 10 (1), Φαν Τούμπεργκεν 10 (1), Πέιν 2, Γιάνκοβιτς 10 (2), Πετράκης, Ιτούνας, Μουράτος 2, Άμπερκρομπι 8 (2), Κακλαμανάκης 10, Χάρις 13 (1).

Διαβάστε ακόμη

Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι

Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις

«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Basket League
  • Ηρακλής
  • ειδήσεις τώρα
  • Παναθηναϊκός
  • Αρης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr