
Τεράστιο πλήγμα για Παναθηναϊκό - Νοκ άουτ ο Σλούκας, χάνει τη σειρά με τη Βαλένθια
Πρόβλημα στο γόνατο για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τεράστιο πλήγμα υπέστη ο Παναθηναϊκός πριν από τις κρίσιμες μάχες με τη Βαλένθια για τα playoffs της Euroleague καθώς ο Κώστας Σλούκας τέθηκε νοκ άουτ απ' τα παιχνίδια με την ισπανική ομάδα.
Ο Έλληνας γκαρντ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης και υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο, καθώς διαπιστώθηκε ρήξη στον έξω μηνίσκο του αριστερού γόνατος, ένας τραυματισμός που απαιτεί χειρουργική αποκατάσταση.
Η απουσία του Σλούκα συνιστά τεράστιο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό σε μια χρονική συγκυρία όπου η ομάδα μπαίνει στην πιο απαιτητική φάση της χρονιάς. Ο έμπειρος διεθνής αποτελεί κομβικό παράγοντα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ιδίως όταν η μπάλα... καίει.
«Η ΑΙ μπορεί να μας σκοτώσει όλους» - Ερευνητής της Google εκπέμπει SOS
Νέες αφίξεις στα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Τα γνωστά ονόματα που ρίχνονται στο κυνήγι του σταυρού
Τρόμος στον αέρα: Boeing 737 «διαλύεται» λίγο μετά την απογείωση - Βίντεο-σοκ
Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνιες οι απολογίες των δύο γιατρών - Η Γάκα αρνείται ότι υπήρχε δόλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


