ΑΕΚ: «Έδεσε» τον Βίντα μέχρι το 2027
Η επιθυμία του Μάρκο Νίκολιτς έγινε πραγματικότητα και ο Κροάτης στόπερ παραμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια για ακόμα ένα χρόνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ΑΕΚ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο της Super League, ωστόσο παράλληλα σχεδιάζει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του Ντόμαγκοϊ Βίντα έληγε τον Ιούνιο του 2026, όμως ο Κροάτης ανανέωσε για ένα χρόνο ακόμα.
Ο Μάρκο Νίκολιτς ήθελε τον 37χρονο στόπερ στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς, τόσο για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, όσο και για τις ηγετικές του τάσεις στα αποδυτήρια. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα πάει πιο πίσω στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών, ωστόσο ο ρόλος του έξω από το γήπεδο θα μείνει ίδιος.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βίντα έως το 2027 με ένα βίντεο στα social media, όπου ο Κροάτης δίνει τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάριο Ηλιόπουλο.
«Θα σε τουφεκίσω και εσένα»: Ο απίστευτος διάλογος του 89χρονου πιστολέρο με τον εισαγγελέα
Η ζάμπλουτη κληρονόμος που γύρισε την πλάτη στην άνετη ζωή για να φτιάχνει βόμβες για τον IRA
Χάος με μελισσοκόμο που εξαπέλυσε σμήνη από μέλισσες όταν πήγαν να κάνουν έξωση σε ηλικιωμένο καρκινοπαθή
Κατάφερε το πιο απομονωμένο νησί του κόσμου να επινοήσει δίκη του γλώσσα; Τι δείχνει νέα έρευνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




