
Απίθανος Σίσκος στο Πανευρωπαϊκό! Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα
Μετά το ασημένιο στα 200μ. ύπτιο πήρε κι ένα δεύτερο μετάλλιο στο Παρίσι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Απόστολος Σίσκος συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στην ελληνική κολύμβηση, καθώς ανέβηκε ξανά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Παρίσι.
Ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα με εντυπωσιακή επίδοση 1:54.13, λίγες ημέρες μετά το ασημένιο που είχε πάρει στα 200μ. ύπτιο. Μια διοργάνωση που πλέον έχει ξεχωριστή θέση στην καριέρα του. Δύο μετάλλια με δύο σπουδαία πανελληνια ρεκόρ!
Ο Σίσκος δεν άρχισε ιδανικά την κούρσα. Στο πρώτο 50άρι ήταν τέταρτος, ενώ στα 100μ. βρέθηκε στην έκτη θέση. Στο φινάλε, όμως, έδειξε ξανά την ικανότητά του να επιστρέφει δυναμικά. Με εξαιρετικό τελευταίο κομμάτι, πέρασε τον Αλμπέρτο Ρατσέτι και τερμάτισε τρίτος, εξασφαλίζοντας ακόμη ένα μετάλλιο για την Ελλάδα.
Η εμφάνισή του στον τελικό ήρθε μετά το 1:55.55 του ημιτελικού, επίδοση που αποτέλεσε πανελλήνιο ρεκόρ. Για να βρεθεί στο βάθρο, γνώριζε πως χρειαζόταν κάτι ακόμη καλύτερο. Και το έκανε, κατεβάζοντας κι άλλο τον χρόνο του με νέο πανελλήνιο ρεκόρ.
«Μάχη» με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στη Σκύρο: Εκκενώνονται περιοχές - Οι πρώτες εικόνες
Φωτιά στη Χαλκιδική: Κάηκε δάσος... αλλά λίγο, λέει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης
«Από σήμερα τελείωσε από την επιχείρησή μου»: Απολύθηκε ο οδηγός ταξί στην Πάρο μετά τον σάλο
Καλοκαιρινός... εφιάλτης: 18χρονος έχασε την ακοή του από το δυνατό «κροτάλισμα» τζιτζικιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


