
Legend Τσιάμης! Όγδοος στον τελικό του τριπλούν στα 44 χρόνια του!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Δημήτρης Τσιάμης απέδειξε ξανά τη διάρκειά του στο κορυφαίο επίπεδο, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου.
Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στη διοργάνωση και οκτώ χρόνια μετά το χάλκινο μετάλλιο που είχε κατακτήσει, ο 44χρονος άλτης βρέθηκε για πέμπτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Εμφανίστηκε σε Ευρωπαϊκό για πρώτη φορά το 2010!
Ο Τσιάμης άρχισε τον αγώνα του με άλμα στα 16.27μ., επίδοση που έμελλε να είναι και η καλύτερή του στον τελικό. Στις επόμενες πέντε προσπάθειές του ήταν άκυρος, όμως το πρώτο του άλμα ήταν αρκετό για να τον κρατήσει στην οκτάδα, ανάμεσα στους 12 αθλητές που συμμετείχαν στον τελικό.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ντίαζ Ερνάντεζ, ο οποίος προσγειώθηκε στα 18.15μ. και ανέβηκε στην τέταρτη θέση όλων των εποχών στο τριπλούν.
Το «μήλο» που ήταν... ροζ διαμάντι: Η πεινασμένη καμαριέρα και η απίστευτη αποκάλυψη μιας μυθικής ληστείας
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θα υπάρξει μεγάλο πριμ»
Θάνατος Μαζωνάκη: «Μας παραπλάνησαν - Δεν είδαμε ποτέ μηχανήματα πλασμαφαίρεσης στην αυτοψία» λέει ο ΙΣΑ για το ιατρείο
Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: 26,8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένα σε οικοδομή και «λαγούμι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


