• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Στο κόκκινο» ο Κηφισός και καθυστερήσεις 30 λεπτά στην Αττική Οδό - Πού εντοπίζεται κίνησηΦονικές πλημμύρες στην Ινδονησία: Κοντά στους 1.000 οι νεκροί - Πάνω από 270 αγνοούμενοιΣτο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤΟι αγρότες δεν κάνουν πίσω: Εβδομάδα εξελίξεων - Σχεδιάζουν να αποκλείσουν λιμάνια και αεροδρόμια
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   31.05.2019 22:33
Newsroom
Newsroom

Ποτσετίνο: «Υπερήφανος για την ομάδα μου, πάμε να γράψουμε ιστορία»

Αποφασισμένος να ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του και να φέρει την Τότεναμ στην κορυφή της Ευρώπης ο Αργεντινός

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Στο επίκεντρο ο επόμενος σταθμός του Μαουρίτσιο Ποκετίνο
Στο επίκεντρο ο επόμενος σταθμός του Μαουρίτσιο Ποκετίνο

Για την Τότεναμ, το φετινό Champions League φαντάζει ως η στιγμή που θα αλλάξει οριστικά επίπεδο. Ο σύλλογος που κέρδισε το πρώτο αγγλικό ευρωπαϊκό τρόπαιο, προσδοκά να φτάσει ξανά στην κορυφή της γηραιάς ηπείρου και να δείξει σε φίλους και αντιπάλους, ότι περνά νέες στιγμές δόξας. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήταν γεμάτος ενθουσιασμό για την πρόκληση που τον περιμένει και σίγουρος για την ομάδα του.

«Αυτό το ταξίδι ήταν απίστευτο. Το απολαύσαμε στο έπακρο. Η προσοχή, η συγκέντρωση. Ηταν μια απόλαυση να προπονήσω αυτό το γκρουπ παικτών. Νιώθω τόσο υπερήφανος επειδή ήταν απίστευτα έτοιμοι για δουλειά, έτοιμοι να αποδεχθούν όσα τους προτείναμε. Είμαι έτοιμοι, είμαστε προετοιμασμένοι να το απολαύσουμε. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος να τρέξεις, να ανταγωνιστείς, να το χαρείς. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Πρέπει να το απολαύσουμε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας», είπε αρχικά ο τεχνικός των «σπιρουνιών».

Πολλοί αναρωτιόνται, εάν ο Χάρι Κέιν θα είναι στην 11άδα. Ο Αγγλος στράικερ, προπονείται κανονικά, αλλά λείπει περισσότερους από δύο μήνες από επίσημα παιχνίδια. «Αν θα είναι στην 11άδα ο Κέιν; Οι παίκτες μου δεν ξέρουν την 11άδα. Εχουμε ακόμη μία προπόνηση και μετά το τέλος της θα είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε. Στο ποδόσφαιρο το τελικό αποτέλεσμα επηρεάζει πολύ τις αναλύσεις. Η ομάδα έχει ωριμάσει πολύ από την αρχή της σεζόν ως τώρα. Αυτό δείχνει ότι στο ποδόσφαιρο αν έχεις πίστη, θα έρθει η ώρα της ανταμοιβής», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Ποτσετίνο.

Ο σεβασμός στον αντίπαλο δεν λείπει. «Η Λίβερπουλ είναι σπουδαία ομάδα. Νομίζω πως μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι οι καλύτερες της Αγγλίας. Μονομάχησαν ως το τέλος για τον τίτλο και φυσικά είχαν μια τρομερή παρουσία στο Champions League. Μπράβο στον Γιούργκεν Κλοπ, φανταστικός προπονητής, ένα σπουδαίο κλαμπ όπως η Λίβερπουλ με όλη αυτή την ιστορία πίσω της... Εμείς, όμως, θέλουμε να νικήσουμε αύριο. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε».

Οσο για το μυστικό που θα οδηγήσει την Τότεναμ στον τίτλο; Σύμφωνα με τον Ποτσετίνο, είναι απλό: «Δεν μπορείς να προετοιμάσεις ένα φιλικό παιχνίδι σαν να είναι ο τελικός του Champions League. Η συγκέντρωση και η προσοχή είναι εντελώς διαφορετικά. Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να θέσεις το στάνταρντ σου και να χρησιμοποιηθεί σαν παράδειγμα για το μέλλον. Το πιο σημαντικό πράγμα αύριο είναι να είμαστε ελεύθεροι, χαλαροί. Να παίξουμε όπως όταν ήμασταν μικροί, παιδιά, 7-8-9 ετών, όταν παίζεις και νιώθεις την ελευθερία. Το κλειδί είναι να σκεφτείς ότι υπάρχει ένα εκατ. κόσμου που σε παρακολουθεί».

Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»

Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών

Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ

Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ποδόσφαιρο
  • Μαουρίτσιο Ποτσετίνο
  • Τότεναμ
  • Champions League
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr