• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου«Το Κίεβο θέλει πραγματική ειρήνη: Συνομιλία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ - Τα επόμενα βήματα για την ειρήνηΜουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
δημοφιλές τώρα: Μποφίλιου - Χαρούλης: Κανονικά η περιοδεία σε όλο τον κόσμο - Αλλαγή ονόματος και καμία αναφορά...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   24.06.2019 10:19
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 ΠΑΟΚ: Καλή συνέχεια Χάρη

Χαρίσης: «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Ατρόμητος, να δικαιώσω όσους με πίστεψαν»

Με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ και διετές συμβόλαιο στον Ατρόμητο ο 24χρονος ποδοσφαιριστής

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Φόρεσε τα κυανόλευκα του Ατρόμητου ο Χάρης Χαρίσης
Φόρεσε τα κυανόλευκα του Ατρόμητου ο Χάρης Χαρίσης

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πετύχει στον Ατρόμητο δήλωσε ο Χάρης Χαρίσης, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα του μετά το πέρασμά του από το Βέλγιο. 

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου: Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Χάρη Χαρίση! Ο Χάρης θα αποτελέσει τη φετινή χρονιά μια από τις βασικές επιλογές στο χώρο της μεσαίας γραμμής για την ομάδα μας αφού πρόκειται για ένα ποιοτικό παίκτη με πάθος στο παιχνίδι του, που μπορεί να δημιουργήσει αλλά και ταυτόχρονα διαθέτει πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία. Ο 24χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Χαρίσης μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής και έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Σιντ Τρουιντέν και Κόρτραϊκ. Ο Έλληνας μέσος έχει σημειώσει και 11 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Χάρης Χαρίσης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι και εγώ στην οικογένεια του Ατρομήτου. Είναι μια νέα πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στη νέα μου ομάδα.

Από την πρώτη προσέγγιση με γοήτευσε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας, του τεχνικού διευθυντή κ. Αγγελόπουλου και του προπονητή κ. Γιάννη Αναστασίου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γιατί ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκαν με έκαναν να καταλάβω ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή. Στην απόφασή μου βοήθησαν πάρα πολύ ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας που μου είπαν τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Αυτό που είδα από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Ατρόμητο είναι ότι πρόκειται για ομάδα υψηλού επιπέδου με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και άριστες συνθήκες για να δουλέψεις. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν και να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ανυπομονώ από αύριο κιόλας να κάνω την πρώτη μου προπόνηση μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας που γνωρίζω ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και στηρίζουν εντός και εκτός έδρας».

Με τον Ατρόμητο θα φοράει το νούμερο 6 στη φανέλα του.

View this post on Instagram

A post shared by AtromitosFC 🔵⚪⚽️ (@atromitosathinonfc)

ΠΑΟΚ: Καλή συνέχεια Χάρη

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Ατρόμητο για την παραχώρηση του Χάρη Χαρίση. Ο Έλληνας μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Χαρίσης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2015 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πρώτη του χρονιά στην Τούμπα, παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ο Χαρίσης παρουσίασε δείγματα του ταλέντου του που του επέτρεψαν να κερδίσει το βραβείο Players’ Young Player of the Year.

Παραχωρήθηκε δανεικός στην Σιντ Τρουίντεν για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2018, συμμετείχε και στην προετοιμασία της ομάδας, πριν φύγει και πάλι δανεικός για το Βέλγιο και την Κορτράικ.

Καλή συνέχεια Χάρη!»

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε ακόμη

«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές

«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου

«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ

Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Χάρης Χαρίσης
  • μεταγραφές
  • ΠΑΟΚ
  • Ατρόμητος
  • ποδόσφαιρο
  • Super League 1
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr