Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ουσεϊνού Μπα και του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς
Τέταρτη ανακοίνωση σε λιγότερο από ένα 24ωρο από τους Ερυθρόλευκους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η 1η Ιουλίου για τον Ολυμπιακό καθώς μετά την επιστροφή του Λουίτζι Τζενάμο σε ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της ομάδας, την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη και την ανανέωση του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου, οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν δύο ακόμη μεταγραφές.
Αρχικά οι Πειραιώτες έκαναν γνωστό πως ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού, Ουσεϊνού Μπα, από την Αζαξιό. Πρόκειται για τον τον 23χρονο Σενεγαλέζο στόπερ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Μπα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σέρβου Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν αγοράσει από πέρυσι το καλοκαίρι τον 22χρονο αριστερό εξτρέμ από την Ραντνίτσκι Νις, όπου τον άφησαν δανεικό για μία σεζόν. Ο Ραντζέλοβιτς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023.
«Καταστροφή ζήτησης»: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν θα μπορούσε να ισοπεδώσει την οικονομία των ΗΠΑ
ΥΠΕΞ για Global Sumud Flotilla: Ζητήσαμε από το Ισραήλ να αποσύρει τα σκάφη του - Να υπάρχει σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου
Γιατί δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τα φιλικά AI chatbots - Η μεγάλη «παγίδα» και τα SOS των επιστημόνων
Η πιο περίεργη εκδίκηση: Τον απέλυσαν από φαστφουντάδικο και τους έκλεψε 80.000 δολάρια με ψεύτικες παραγγελίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




