• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψηςΚαταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά σήμερα - Η πρόγνωση της ΕΜΥΤο δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και ΛευκωσίαΗ Χαμάς έτοιμη να παραδώσει τα όπλα «εάν λήξει η κατοχή» από το Ισραήλ
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   03.07.2019 10:06
Κώστας Γουλής
Κώστας Γουλής
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ξεκαθαρίζει με ΕΡΤ

Παναθηναϊκός: Δανεισμός Ζαχίντ μόνο α λα… Κάτσε, «παράταση» για Μπουζούκη

Η μοναδική «φόρμουλα» για να προχωρήσει ο δανεισμός του 24χρονου Νορβηγού στο «τριφύλλι» και η… υπομονή με την ανανέωση του συμβολαίου του Πρεβεζάνου άσου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Δεν σκοπεύουν να βιαστούν για τις τελικές επιλογές τους στο «6άρι» και τον στόπερ οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης (Φωτό: ΙΝΤΙΜΕ/Δημήτρης Μπίρνταχας)
Δεν σκοπεύουν να βιαστούν για τις τελικές επιλογές τους στο «6άρι» και τον στόπερ οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης (Φωτό: ΙΝΤΙΜΕ/Δημήτρης Μπίρνταχας)

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ είναι ο παίκτης στον οποίο έχει ρίξει όλο το (μεταγραφικό) βάρος τα τελευταία 24ωρα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, αναζητώντας την κατάλληλη φόρμουλα για την απόκτησή του έστω και με μονοετή δανεισμό. Ο 25χρονος Νορβηγός έχει όλο το «πακέτο» που αναζητά ο Γιώργος Δώνης, καθώς «κουμπώνει» ιδανικά ως εσωτερικός χαφ (8άρι) στο 4-3-3 κι ως επιτελικός στο 4-2-3-1, τα δύο βασικά συστήματα του 49χρονου τεχνικού στην εφετινή σεζόν. Ο ίδιος άλλωστε, τον επέλεξε πριν δύο χρόνια, ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ, πείθοντας την κυπριακή ομάδα να πληρώσει 1,1 εκατ. € στη Βαλερένγκα.

Ο Δώνης έφυγε ακολούθως απ’ την Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ δεν δέχθηκε το περασμένο καλοκαίρι την πρόταση 3 εκατ. € της Μπασακσεχίρ, αξιώνοντας τη ρήτρα των 4 εκατ. € κι ο Ζαχίντ συνάντησε δυσκολίες στο να «χωρέσει» στο 3-5-2 του Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος τον έθεσε ουσιαστικά εκτός ομάδας. Δεν είναι κρυφό πως ο διεθνής Νορβηγός μεσοεπιθετικός θέλει σαν… τρελός να συνεργαστεί ξανά με τον Δώνη (όπως του υπογράμμισε σε προ ημερών επικοινωνία τους), όμως το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο τρόπος.

Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μία φόρμουλα α λα… Κάτσε. Να καλύψει δηλαδή ο Παναθηναϊκός ένα μέρος του συμβολαίου του (250.000€ απ’ τις 420.000€), να συμπληρώσει ένα μικρό ποσό ο ΑΠΟΕΛ και παράλληλα να «πέσει» ο παίκτης. Επ’ αυτών των όρων διαπραγματεύεται εδώ και δύο μέρες με την κυπριακή ομάδα ο Νταμπίζας και μέχρι το σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το θέμα.

Στην υπόθεση της ανανέωσης του Μπουζούκη, στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να πατήσουν… φρένο για λίγες ημέρες, για να «αποφορτιστεί» λίγο η «συννεφιασμένη» κατάσταση που διαμορφώθηκε, μετά τις άκαρπες επαφές με τον ατζέντη του. Οι εξελίξεις μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως αρνητική τροπή. Τουναντίον, οι «πράσινοι» θέλουν να το τελειώσουν θετικά και στις μέρες που θα ακολουθήσουν, θα επιδιώξουν να διαμορφώσουν το κατάλληλο κλίμα, ούτως ώστε το επόμενο ραντεβού (λίγο πριν φύγει η ομάδα για Ολλανδία) να είναι και το τελικό.

Στο μεταξύ, στις 7 μ.μ. της Τετάρτης (3/7) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της σεζόν στο «Γ. Καλαφάτης», στην οποία θα είναι παρόντες και οι «κομμένοι» (ανάμεσά τους κι ο Αρμενάκας που θα δοθεί δανεικός), οι οποίοι θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα που θα ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες, σε διαφορετικές ώρες απ’ την υπόλοιπη ομάδα.

Ξεκαθαρίζει με ΕΡΤ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει και το τηλεοπτικό τοπίο, καθώς η ΕΡΤ έχει ζητήσει απ’ τον Παναθηναϊκό να της απαντήσει για το αν προτίθεται να ισχύσει η σύμβαση της νέας σεζόν. Και στο Δ.Σ. της ΕΡΤ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (3/7) αναμένεται να υπάρχει στο κρατικό κανάλι η «πράσινη» απάντηση.

Διαβάστε ακόμη

Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία

«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης

Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Παναθηναϊκός
  • Γιώργος Δώνης
  • Γκίας Ζαχίντ
  • SuperLeague
  • Νίκος Νταμπίζας
  • Γιάννης Μπουζούκης
  • ΑΠΟΕΛ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr