ΠΑΟΚ: Κινείται για τον Φάμπιο Κοεντράο
Οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν την περίπτωση του 31χρονου αριστερού μπακ που είναι ελεύθερος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο, και μάλιστα δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο φλερτ να καταλήξει σύντομα σε γάμο!
Ο 31χρονος Πορτογάλος αριστεροπόδαρος μπακ αγωνίστηκε πέρυσι στη Ρίο Αβε, με την οποία είχε 23 συμμετοχές με 5 ασίστ. Τη σεζόν 2017-18 είχε 44 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασιστ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας αφήσει πίσω του μια χρονιά στην οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα στην οποία έγραψε 106 συμμετοχές.
Ο Κονετράο είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την Ριο Αβε το οποίο και δεν ανανεώθηκε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον έχουν προσεγγίσει, με τις μέχρι τώρα επαφές να είναι σε πολύ καλό δρόμο.
Διαβάστε ακόμη
Ευρώπη και ΗΠΑ σε τροχιά σύγκρουσης: Πόσο πιθανή είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ;
Πολιτικό Big Bang στην αυγή του 2026: Η μεγάλη ρευστοποίηση και η ακτινογραφία της πολιτικής αναδιάταξης
Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι με τιμές ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου – Στα «κάγκελα» γονείς και εκπαιδευτικοί
Θέσεις στάθμευσης στον Δήμο Αθηναίων: Από βοηθητικός χώρος σε «χρυσή» επένδυση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





