ΑΕΚ: Ηρθε ο Ολιβέιρα, Σάββατο πέφτουν οι υπογραφές (pics)
Στην Αθήνα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Πορτογάλος επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Αθήνα, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, έφτασε ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο 28χρονος Πορτογάλος επιθετικός έρχεται για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, καπέλο της οποίας φορούσε κατά την έξοδό του από το αεροδρόμιο.
Ο πρώην άσος της Νόριτς, από την οποία και έμεινε ελεύθερος, θα περάσει το πρωί του Σαββάτου (20/7) από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, μαζί με τους δύο μάνατζερ του, θα μεταβεί στα γραφεία της «Ενωσης» για τις τελικές συζητήσεις και, εκτός απροόπτου, την υπογραφή διετούς συμβολαίου, με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ο Ολιβέιρα, στο συμβόλαιο του οποίου θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να δώσει το παρών στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου το απόγευμα (20:00) για να δει από κοντά την ΑΕΚ, στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τον Βόλο.
Τον Πορτογάλο επιθετικό υποδέχθηκαν φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι τον αποθέωσαν και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



