Στην Αθήνα ο Ουέσλι Τζόνσον: «Να βγω στο παρκέ και να διεκδικήσω τρόπαια»
Ετοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από το ΝΒΑ ο «μπόμπερ» του Παναθηναϊκού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ουέσλι Τζόνσον, ένας από τους κορυφαίους ΝΒΑers που θα αγωνιστεί φέτος στην Euroleague, πάτησε το πόδι του στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής (18/8), έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Αμερικανός φόργουορντ, φορούσε ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «be part of the green century», συνοδευόταν από την οικογένειά του, ήταν ευδιάθετος και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τίτλους.
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, όπως και η οικογένειά μου. Θέλω να βγω στο παρκέ και να διεκδικήσω τρόπαια. Αυτή είναι η νοοτροπία όλων. Θέλω να το απολαύσω», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Η νοοτροπία μου σε όλη την καριέρα μου, στο ΝΒΑ, στο Κολέγιο, είναι να κερδίζω». Ο μπόμπερ του Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα και στον κόσμο της νέας του ομάδας.
«Είναι πολύ παθιασμένοι οι φίλαθλοι. Έχει μακριά ιστορία η ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την πορεία. Από μένα θα πρέπει να περιμένουν πολύ πάθος, ενθουσιασμό, ενέργεια, σουτ, αθλητικότητα, είμαι παίκτης που κάνω λίγο απ' όλα στο γήπεδο».
Μέλος της Χαμάς στην Κρήτη: Η επιχείρηση «Odin», τα χημικά στα Πατήσια και το σχέδιο για χτύπημα στην Ευρώπη
Cosmeticorexia: 10 ετών με «τέλεια εμφάνιση» - Πώς ανήλικα κορίτσια παγιδεύονται στη δίνη του skincare
Θεωρίες συνωμοσίας: Το τραγούδι των '60s που έκλεισε πράκτορες του FBI σε ένα δωμάτιο για 18 μήνες
Μίλτος Πασχαλίδης: «Μάθετε στα αγόρια σας να σέβονται τις γυναίκες, να μην είναι μαλ@κες»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





