Δώρισε ένα εκατομμύριο σχολικές τσάντες στο Λος Άντζελες ο Λέοναρντ
Ο σούπερ σταρ των Κλίπερς έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο με μια δωρεά που απευθύνεται σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το νέο αστέρι των Κλίπερς, ο Καουάι Λέοναρντ ήταν το κεντρικό πρόσωπο μιας φιλανθρωπικής δράσης που διοργάνωσε από κοινού με την ομάδα του Λος Άντζελες. Πιο συγκεκριμένα , ο Λέοναρντ δώρισε ένα εκατομμύριο σχολικές τσάντες σε μαθητές της Καλιφόρνια που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.
«Είναι σημαντικό για μένα καθώς αυτή η δωρεά γίνεται στο μέρος όπου μεγάλωσα και πήγα σχολείο. Ήθελα να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη και χαίρομαι που καταφέραμε να δώσουμε χαμόγελο», δήλωσε ο Λέοναρντ.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



