Ο Ολυμπιακός θα δώσει 5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για Ποντένσε
Η μεταγραφή του Γκασπάρ από τα Λιοντάρια στους «ερυθρόλευκους» διευκόλυνε τη διαδικασία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ήρθαν ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ντάνιελ Ποντένσε. Οι δύο σύλλογοι βρίσκονταν σε διαμάχη από το καλοκαίρι του 2018, όταν οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Ο πορτογαλικός σύλλογος αρχικά προσέφυγε στα εγχώρια δικαστήρια ενώ απείλησε και με προσφυγή στο CAS διεκδικώντας αποζημίωση από τους Πειραιώτες.
Εν τέλει, βρέθηκε η χρυσή τομή και οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν, κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τη μετακίνηση του Μπρούνο Γκασπάρ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από τη Σπόρτινγκ στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record«, το ζήτημα κλείνει οριστικά καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα καταβάλουν στα «Λιοντάρια της Λισαβόνας» περί τα πέντε εκατ. ευρώ.
«Οι δύο ομάδες συζητούσαν για την εξεύρεση λύσης τους τελευταίους μήνες και η μεταγραφή του Γκασπάρ στον Ολυμπιακό επιτάχυνε τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες συνέβαλε και ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ποντένσε. Οι τελικοί όροι της διαδικασίας θα γίνουν γνωστοί σήμερα, αλλά είναι βέβαιο ότι τα Λιοντάρια θα εξασφαλίσουν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ» αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





