• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στα Καλύβια για σακούλα με εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από αυτοκίνητοΔικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος - Πήρε 61% στον δεύτερο γύροΤρομακτικό τροχαίο στην Αμφίκλεια: Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧΕπιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
δημοφιλές τώρα: Καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Πρόστιμο για ρευματοκλοπή σε σπίτι που ζούσε το 2018 - «Κόντεψα να πάθω...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   27.09.2019 11:16
Newsroom
Newsroom

Μήνυση για απειλές κατά της Νένας Χρονοπούλου και του Τάσου Μητρόπουλου

Η σύζυγος του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού δέχθηκε απειλές λόγω της παρουσίας του στο Open

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Τάσου Μητρόπουλου με αφορμή την παρουσία του στο Open, καθώς η σύζυγός του Νένα Χρονοπούλου κατέθεσε μήνυση για απειλές. Η εμφάνιση του θρύλου του Ολυμπιακού στην εκπομπή «Τοtal Football» έγινε αφορμή για να δεχθεί αρχικά διαδικτυακές επιθέσεις με χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα όμως στο στόχαστρο βρέθηκε και η Νένα Χρονοπούλου, η οποία έλαβε με μηνύματα με απειλές κατά της ζωής της αλλά και εις βάρος του συζύγου της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Espresso, η Νένα Χρονοπούλου έλαβε απειλητικά μηνύματα, τα οποία την ώθησαν να καταθέσει μήνυση εναντίον του αποστολέα. 

«Γιατί τι θα μου κάνεις Νενάκι; Άμα σου τολμάει κάνε καμιά κίνηση και θα δεις που θα πας... Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλα σου στα τάρταρα... Ηρέμησε λοιπόν» έγραφε ένα από αυτά.

«Πρόδωσε τον Ολυμπιακό, θα τα ακούσει, μη σου κακοφαίνεται... Ας βγει ο Τάσος να μου την πει άμα γουστάρει... Τι να ασχοληθώ με εσένα μωρή πατσαβούρα. Άντε κάνε μας τη χάρη και πέσε για ύπνο» έγραφε άλλο. 

Τα μηνύματα και οι απειλές είχαν αρχίσει ήδη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής (22/9) όταν προβλήθηκε live η εκπομπή «Total Football» και την Τετάρτη (25/9) η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάσισε να καταθέσει μήνυση, καθώς ο αποστολέας είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Επίσης, η Νένα Χρονοπούλου κατέθεσε μήνυση και εναντίον αθλητικής ιστοσελίδας στην οποία αναρτήθηκε άρθρο εναντίον του Τάσου Μητρόπουλου, θεωρώντας πως με όσα γράφτηκαν υποκινείται φανατισμός εναντίον του παλαίμαχου διεθνή άσου. 

Σημειώνεται, μάλιστα, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας πως τόσο ο Τάσος Μητρόπουλος όσο και η Νένα Χρονοπούλου ανησυχούν ιδιαίτερα κυρίως για τον 14χρονο γιο τους, Χρήστο. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η ηθοποιός κατέφυγε στην αστυνομία.

Το πρωτοσέλιδο της Espresso

espreso.jpg
Διαβάστε ακόμη

Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις

Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία

Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»

Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Open TV
  • Total Football
  • Νένα Χρονοπούλου
  • ποδόσφαιρο
  • Τάσος Μητρόπουλος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr