Βελλίδης: «Ο Παπαϊωάννου με απείλησε με «φουσκωτούς»
Ο Μάρκος Βελλίδης καταγγέλλει απειλές από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με τη Λαμία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δικαστικά κινείται ο Μάρκος Βελλίδης εναντίον του ισχυρού άνδρα της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου, κατηγορώντας τον για απειλές προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του, την επόμενη της αναμέτρησης της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Ο έμπειρος γκολκίπερ, που εκπροσωπείται από τον Αλέξη Κούγια, απέστειλε εξώδικο στη ΠΑΕ Λαμία, αναφέροντας όλα όσα συνέβησαν από την Κυριακή (20/10) μέχρι και την Τετάρτη.
Ο Βελλίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο τρόπο με τον οποίο του ζητήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις πιέσεις που δέχθηκε ο προπονητής της Λαμίας για να τον αντικαταστήσει στο 15' της αναμέτρησης.





Διαβάστε ακόμη
Νέες αποκαλύψεις για τον ηλικιωμένο πιστολέρο: Η άδεια οπλοφορίας στα 81 του και τα φυσίγγια στην Εισαγγελία
Τι θα συμβεί με την τιμή του πετρελαίου μετά την έξοδο των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ - Το μεγάλο ερώτημα
Ποιες κακές μας συνήθειες καταστρέφουν τα καλώδια φόρτισης και τι πρέπει να αποφεύγουμε
Ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου με 60.000 κομμάτια - Του πήρε 4 ολόκληρα χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





