
Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στον Βόλο
Το ΕΣΚΑΝ έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά καθώς μετά την επιστολή του Ολυμπιακού έκανε έλεγχο ντόπινγκ σε παίκτες του Βόλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγα μόλις 24ωρα μετά το αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ΕΣΚΑΝ για έλεγχο ντόπινγκ σε τουλάχιστον οχτώ παίκτες του Βόλου, ενόψει του κυριακάτικου μεταξύ τους αγώνα, κλιμάκιο του φορέα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της θεσσαλικής ομάδας.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του Βόλου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ΕΣΚΑΝ είχε απαντήσει στον Ολυμπιακό αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν ικανοποιούμε αιτήματα ομάδων για ελέγχους της επιλογής τους. Λανθασμένη πρακτική. Εισάγει στοιχείο προαναγγελίας των ελέγχων που δεν είναι επιθυμητό». Ο Ο δε Βόλος είχε απαντήσει ζητώντας «να γίνει έλεγχος ντόπινγκ και σε μέλη του δ.σ. των ομάδων»!
Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε ακόμη
Ώρες αγωνίας στη Χαλκιδική από τη μεγάλη φωτιά: Καίγονται σπίτια στη Σίβηρη - Δραματικές εκκενώσεις διά θαλάσσης
Για ποιο λόγο απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Κώστα Πάσσαρη - Θα παραμείνει σε φυλακή της Ρουμανίας
«Δεν μπορούν να διαβάσουν»: Εκπαιδευτικός ξεσπάει σε κλάματα μέσα στην τάξη
Αρκτική: Του έκοψαν πρόστιμο 4.550 ευρώ γιατί ξύπνησε...μια πολική αρκούδα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 

