Με Κιάμο και χορούς αποχαιρέτησαν τον Αντετοκούνμπο στο Σαν Φρανσίσκο (vid)
Έστησαν ελληνικό γλέντι στο Chase Center μετά την νίκη των Μπακς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

ΝΒΑ σημαίνει διασκέδαση, ψυχαγωγία και μια ήττα δεν μπορεί να χαλάσει εύκολα το κέφι των θεατών που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο απλώς για να δουν την ομάδα τους να κερδίζει αλλά θέλουν να περάσουν καλά. Αυτό αποδείχθηκε και στο παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Μιλγουόκι Μπακς στο ολοκαίνουριο Chase Center.
Μετά την ήττα των Γουόριορς και την νέα 30άρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Έλληνες fans του Γιάννη και των Μπακς «έστησαν» (με την άδεια των γηπεδούχων), γλέντι στο κέντρο του γηπέδου. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκαν διάφορες ελληνικές επιτυχίες του λαϊκού πενταγράμμου μεταξύ των οποίων και το πασίγνωστο «φωτιά με φωτιά» του Πάνου Κιάμου ενώ σύλλογος με παραδοσιακές φορεσιές έδωσε ένα ξεχωριστό άκρως ελληνικό χρώμα στην βραδιά.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





