Συνάντηση Γεραπετρίτη - Γραμμένου, Φούσεκ στο Μαξίμου
Ενόψει της άφιξης του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στο τέλος Φεβρουαρίου στην Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη συνάντησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο «υπερσύμβουλος» της Ομοσπονδίας, Πετρ Φούσεκ, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FΜ.
Η συνάντηση «κορυφής» έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο υπουργός Επικρατείας υποδέχθηκε τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και χωρίς να διαρρεύσει ακόμη το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης του, θεωρείται σίγουρο πως αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στις λεπτομέρειες της συνάντησης με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος αναμένεται στην ελληνική πρωτεύουσα στα τέλη Φεβρουαρίου.
Διαβάστε ακόμη
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




