Ψηφίζουν Μπόκα Τζούνιορς οι Αργεντινοί του Αρη!
Αν μπορούσαν, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Αρη θα είχαν φύγει για τη... Μαδρίτη, για να παρακολουθήσουν τον δεύτερο τελικό του CopaLibertadores ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο λάτιν Αρης, διαθέτει στο ρόστερ του τρεις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές, που περιμένουν πως και πως το super clasico, ενώ καθημερινά στις προπονήσεις είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης.
Σχεδόν όλοι πάντως υποστηρίζουν την Μπόκα. Ο Νίκολας Κολάσο είναι ουσιαστικά ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς, καθώς αγωνίζεται ως δανεικός στον Αρη από την ομάδα της Αργεντινής. Ο Ματέο Γκαρσία γεννήθηκε στην Κόρντομπα, αλλά υποστηρίζει φανατικά την Μπόκα και πιστεύει ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο. Οσο για τον Νίκολα Μαρτίνες, είναι μοιρασμένος! Ο πατέρας του αγωνίστηκε στη Ρίβερ Πλέιτ, ο αδερφός του στην Μπόκα Τζούνιορς. Θεωρεί πάντως ότι η Μπόκα έχει τον πρώτο λόγο.
Το θέμα είναι αν θα προλάβουν να δουν το σπουδαίο ματς που θα μεταδώσει το OPEN TV, καθώς ο αγώνας του Αρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα τελειώσει λίγο πριν από τη σέντρα του τελικού!
Οι βολές του Δένδια, οι υπουργοί που ζήτησαν επιστροφή Σαμαρά-Καραμανλή και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος Τσίπρα
Από το «σπίτι με ένα μισθό» στα «ίδια κεφάλαια»: Πώς άλλαξε η πρόσβαση στη στεγαστική πίστη από το 2007 έως το 2026
Επιστροφή στα... τελεσίγραφα από τον Τραμπ: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν
Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ στα Χανιά - Ένας συγγραφέας ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





