• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Καρυστιανού: Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει πίσω; «Δεν θέλω ου!» (Ep15)Ιράν: «Δεν θα γίνουν απαγχονισμοί σήμερα ή αύριο» - Άνοιξε ξανά ο εναέριος χώρος του Σήμερα η υποδοχή της φρεγάτας Belharra «Κίμων» - «Σύμβολο μιας νέας εποχής για το Πολεμικό Ναυτικό»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.03.2020 22:29
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

ΚΕΔ: «Καταδικάζουμε την επίθεση κατά των διαιτητών στο ΟΑΚΑ - Ενημερώθηκε η UEFA»

Με ανακοίνωση της η ΚΕΔ στηλίτευσε τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Αρης και ζητά τη διερεύνηση εις βάθος από την ΕΠΟ και τους αθλητικούς εισαγγελείς

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
(Intime)
(Intime)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας καταδίκασε τα γεγονότα στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Αρης στο ΟΑΚΑ, ζήτησε τη διερεύνηση εις βάθος από την ΕΠΟ και τους αθλητικούς εισαγγελείς αλλά και την επιβολή κυρώσεων, ενώ έκανε γνωστό πως ενημέρωσε ήδη την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ καταδικάζουν, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την απαράδεκτη επίθεση κατά της ομάδας των Πορτογάλων Διαιτητών, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα ΑΕΚ-Άρης, την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τέτοια γεγονότα δεν βλάπτουν μόνο την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο, αλλά και επιδεινώνουν τις προσπάθειες της ΚΕΔ να προσκαλέσει και να ορίσει ξένους διαιτητές στους κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA, η οποία υποστηρίζει τις προσπάθειες της ΚΕΔ για τους ορισμούς των ξένων διαιτητών, έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό.

Η ΚΕΔ ζητά τη διερεύνηση εις βάθος του συμβάντος από την ΕΠΟ και τους αθλητικούς εισαγγελείς, καθώς και την επιβολή των ενδεδειγμένων κυρώσεων.

Η ΚΕΔ καλεί επίσης την ΕΠΟ, την Super League-1 και όλους τους συλλόγους να υιοθετήσουν αυστηρά μέτρα, οποιουδήποτε είδους, τα οποία θα προστατεύσουν τους διαιτητές σε όλους τους επόμενους αγώνες του Ελληνικού Κυπέλλου και του Super League-1».

Διαβάστε ακόμη

Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»

Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται

Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα

Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΕΠΟ
  • διαιτησία
  • UEFA
  • ΑΕΚ
  • ποδόσφαιρο
  • Αρης
  • ΚΕΔ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr