Ligue 1: Κλείνουν οι πόρτες και στα γαλλικά γήπεδα ποδοσφαίρου
Μέχρι τις 15 Απριλίου οι αγώνες θα γίνονται μπροστά σε άδειες εξέδρες, ή το περισσότερο με παρόντες 1.000 φιλάθλους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά την Ιταλία, την Ελλάδα και η Γαλλία αποφάσισε να κλείσει τις πόρτες στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, προκειμένου να προλάβει την εξάπλωση του κοροναϊού. Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξανά Μαρασινεανού, μέχρι τις 15 Απριλίου οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της Ligue 1 και της Ligue 2 θα διεξάγονται πίσω από κλειστές πόρτες, ή το ανώτερο παρουσία 1.000 φιλάθλων.
«Πρέπει να σεβαστούμε ότι μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο το περισσότερο μέχρι χίλιοι άνθρωποι. Είτε οι ομάδες θα συμμορφωθούν σε αυτή την απόφαση και θα πωλούν ως 1.000 εισιτήρια, είτε θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών, είτε θα αναβάλλουν τα παιχνίδια, αν είναι δυνατόν», δήλωσε σχετικά.
Διαβάστε ακόμη
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




