
GP Μελβούρνης: Κανένας αποκλεισμός λόγω κοροναϊού
Την ίδια στιγμή, το τέταρτο GP του πρωταθλήματος στη Σανγκάη τον Απρίλιο έχει ήδη αναβληθεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αγώνας της Φόρμουλα Ενα στη Μελβούρνη στην έναρξη της σεζόν θα προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί αυτή την εβδομάδα και δεν υπάρχει κανένας πιθανός αποκλεισμός εξ΄ αιτίας του κοροναϊού. Αυτό δήλωσε την Τρίτη ο επικεφαλής της Australian Grand Prix Corporation, Άντριου Γουέστακοτ.
Το τέταρτο GP του πρωταθλήματος στη Σανγκάη τον Απρίλιο έχει αναβληθεί, ενώ οι διοργανωτές του Grand Prix του Μπαχρέιν δήλωσαν την Κυριακή ότι ο αγώνας τους θα γίνει χωρίς θεατές στις 22 Μαρτίου.
Ο Γουέστακοτ, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν υπάρχει ανάλογη προοπτική στην Αυστραλία, ειδικά μετά το γεμάτο πλήθος στάδιο κρίκετ της Μελβούρνης για τον τελικό της Κυριακής Γυναικών T20 Παγκόσμιο Κύπελλο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
«Δεν υπάρχει πιθανότητα», δήλωσε στο ραδιόφωνο SEN στη Μελβούρνη. «Όταν κοιτάξεις 86.000 κόσμο στο MCG χθες το βράδυ... πρέπει να δούμε τα πράγματα με λογικό τρόπο και να συνεχίσουμε τη ζωή με τη λήψη των απαραίτητων προφυλάξεων».
Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


