Ζεσταίνετε σε γουόκ ή σε βαρύ αντικολλητικό τηγάνι το ηλιέλαιο, προσθέτετε τη σάλτσα σόγιας και σοτάρετε τα λαχανικά για 5’-6' ή μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Τα αφήνετε να κρυώσουν.
Απλώνετε ένα κομμάτι φύλλου κρούστας στον πάγκο εργασίας (κρατάτε τα υπόλοιπα σκεπασμένα για να μη στεγνώσουν). Βάζετε μία κουταλιά από τη γέμιση στην άκρη του και γυρίζετε τα πλαϊνά του προς τα μέσα. Το τυλίγετε σφιχτά σε ρολό και κολλάτε την άκρη του φύλλου με λίγο νερό. Συνεχίζετε έτσι με όλα τα υλικά.
Ζεσταίνετε άφθονο ηλιέλαιο σε μία φριτέζα και τηγανίζετε τα σπρινγκ ρολ μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Τα βγάζετε από το λάδι με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν, πριν τα σερβίρετε.