Για τη μέση του τραπεζιού - Κολοκυθάκια τηγανητά

Εικόνα: ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια, τα κόβετε σε λεπτές φέτες, τα αλατίζετε και τα αφήνετε να σταθούν 2 περίπου ώρες. Τα στραγγίζετε και τα βουτάτε πρώτα στο αλεύρι και υστέρα στο νερό. Τα ρίχνετε αμέσως σε άφθονο καυτό λάδι.
  2. Μόλις ροδίσουν ελαφρά, τα βάζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει το λάδι. Τα σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας ή με τζατζίκι.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: ICookGreek
30'
4

Υλικά

  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
  • νερό
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα